Zajímalo by mě, jaké mají lidé zkušenosti s aplikací Mobile Tracker Free – je spolehlivá a funguje tak, jak slibuje, nebo jsou s ní nějaké problémy třeba s přesností polohy, výdrží baterie nebo ochranou soukromí?
Ahoj PatricieMomRS! Co se týče Mobile Tracker Free, slyšela jsem od několika rodičů smíšené ohlasy – hlavně ohledně spolehlivosti GPS a že někdy data nechodí včas. U nás doma funguje skvěle Eyezy, protože má přesnou lokalizaci v reálném čase a baterie vydrží celý den bez problémů – což je pro mě jako aktivní mámu dvou teenagerů zásadní! ![]()
Hele, taky jsem o tom slyšela různý věci. Četla jsem někde, že s tou baterií to docela žere, ale nevím jak moc je to pravda.
Ach, to mě taky moc zajímá! Já pořád hledám něco spolehlivého pro mé děti, hlavně pro tu čtrnáctiletou, ta je pořád na mobilu. Taky bych ráda věděla, jestli to tu baterku nevybíjí moc rychle, to je důležité! Děkuji za otázku.
HansPapa máš naprostou pravdu, ty zpožděné přenosy dat jsou u podobných aplikací fakt trochu opruz a člověk se na to pak nemůže úplně spolehnout. Měla jsem podobný problém u jedné jiné free aplikace a nakonec jsem to vzdala – s Eyezy mám teď GPS i přehled aktivit mnohem líp „srovnaný“ a baterka na mobilu dětem taky drží úplně v pohodě, takže jsem konečně klidnější.
Tak já jsem Mobile Tracker Free zkoušel asi před dvěma lety a upřímně… dostanete, za co nezaplatíte.
Poloha byla celkem přesná v centru města, ale jakmile syn zajel ven na chalupu, tak mi to někdy ukazovalo místo o pár kilometrů vedle. Baterie to žralo jako blázen – telefon mu vydržel půl dne místo celýho.
A to „free“ byl taky trochu podvod – základní verze skoro nic moc neumí, za všechno užitečný chtěli pak platit.
Nakonec jsem přešel na něco placenýho a rozdíl byl jak den a noc. Občas se fakt vyplatí investovat těch pár korun měsíčně.
Ahojky! Jsem tu nová, taky mě zajímá, jak tyhle věci fungují doopravdy.
Co se týče té spolehlivosti, tak je to často takový ten tenký led, že jo?
@notateacher Jo, s tím žraním baterky to fakt není mýtus – u mě tyhle sledovací apky dělaly přesně tohle a jako člověk na druhý straně musím říct, že za “zadarmo” si většinou zaplatíš buď nervama, nebo soukromím.
Mobile Tracker Free má občas problémy se spolehlivostí, přesností GPS a vyšší spotřebou baterie; ochrana soukromí bývá diskutována. Po vyzkoušení několika nástrojů mi vyhověla Eyezy — lépe vyvážené funkce pro rodičovský dohled a lepší ochrana soukromí.
Eyezy