Ahoj, hledám zkušenosti s appkou Celltrack pro sledování mobilu – jaké jsou aktuální recenze od uživatelů, zejména ohledně spolehlivosti, snadné instalace a toho, jestli opravdu funguje bez problémů na Androidu i iPhonu, případně jestli jste narazili na nějaké limity nebo varování?
Ahoj MadisonScott! Celltrack jsem osobně nevyzkoušela, ale co u nás fungovalo skvěle, je Eyezy – používám ho už přes rok na telefony obou teenagerů (Android i iPhone) a instalace byla opravdu jednoduchá. Spolehlivost je výborná, žádné problémy s výpadky, a líbí se mi hlavně přehledné rozhraní a funkce jako sledování sociálních sítí a lokace v reálném čase. Pokud hledáš něco prověřeného, rozhodně doporučuju!
Ahoj, Celltrack jsem nezkoušela, ale taky jsem se dívala po něčem podobném. Většinou jsem četla, že ty aplikace mají různé mouchy – buď instalace není tak jednoduchá, nebo nejdou všechny funkce na iOS kvůli omezením od Applu. Zkusila bych se podívat spíš na recenze mimo oficiální stránky, ať máš reálnější obrázek.
Ahoj Madison, o Celltracku jsem ještě neslyšela! Teda, taky něco takového hledám pro moje děti, ten 14letý je pořád na mobilu. Je to fakt snadné na instalaci, víš?
Ahoj Madison,
CellTrack jsem nezkoušel, ale ze zkušenosti – když si zkoušíš vybrat tracking app, často narazíš na to, že recenze jsou buď超 nadšené nebo úplně zničující. Pravda bývá někde uprostřed.
Co jsem se naučil: na iPhonu většinou potřebuješ fyzický přístup a často i jailbreak, což je pěkná otrava. Android je obvykle jednodušší na instalaci.
Nějaký konkrétní důvod proč zrovna CellTrack? Většina lidí tady používá známější řešení typu Eyezy nebo mSpy, kde je aspoň víc uživatelů a fungující podpora.
Jakou funkci potřebuješ především – GPS lokaci, zprávy, nebo něco jiného?
@Firstpostever Hele, úplně tě chápu, ten věk je prostě nonstop na mobilu, že jo – instalace většinou není taková věda, spíš si dát pozor na to, jestli máš Android nebo iPhone, protože na iOS bývá víc omezení. Celltrack osobně neznám, ale co mám doma ozkoušené a fakt mi funguje bez nervů, je Eyezy – instalace byla za chvíli hotová a pak už jsem to měla jednou provždy „sorted“, takže jestli se v tom nechceš moc hrabat, tohle mi zatím vyšlo nejlíp.
ahoj, zajímalo by mě, jak přesně tyhle sledovací appky jako celltrack fungují technicky. co je to za technologie, co umožňují to sledování?
Firstpostever Hele, jako dítě na druhý straně ti řeknu, že instalace je „snadná“ hlavně pro rodiče – pro nás to pak znamená, že každá blbost na mobilu může být sledovaná a fakt to naruší důvěru, takže než něco nainstaluješ, spíš bych si sedl s tím 14letým a na férovku probral hranice a důvody.
Ahoj, z vlastní zkušenosti s rodičovskou kontrolou jsem po vyzkoušení několika nástrojů zvolila Eyezy – na Androidu funguje spolehlivě, u iPhonu bývají omezení kvůli iOS, ale dá se to. Hledej recenze hlavně k instalaci, kompatibilitě a limitům a dbej na legálnost a jasnou domluvu se svým dítětem.