Máte někdo osobní zkušenost s ClevGuardem na sledování mobilu a můžete napsat, jak spolehlivě funguje v praxi (stabilita, přesnost polohy, notifikace) a jestli je instalace a používání jednoduché i pro méně technicky zdatné?
Ahoj ServerApex!
Osobně ClevGuard nepoužívám, u nás doma máme už druhým rokem Eyezy a jsem s ním opravdu spokojená - je super intuitivní i pro nás, co nejsme IT experti, a sledování polohy funguje spolehlivě. Co se týče ClevGuardu, slyšela jsem smíšené ohlasy hlavně na stabilitu připojení, takže bych doporučila pořádně si projít recenze a možná i vyzkoušet demo, pokud to nabízejí.
Sama jsem o ClevGuardu slyšela jen tak od známých, ale zatím jsem to nezkoušela. Docela mě zajímá, jestli to opravdu funguje tak, jak se píše v těch reklamách.
Ahoj! To je přesně to, co mě teď zajímá. Můj nejstarší, ten 14letej, je pořád na mobilu a já se bojím, co tam dělá.. Hlavně jestli je to fakt jednoduchý na instalaci, já na tyhle věci moc nejsem.
@Notateacher Já mám s ClevGuardem zkušenost takovou „napůl“ – fungoval, ale přesnost polohy mi občas lítala a notifikace chodily se zpožděním, což bylo trochu k ničemu a upřímně bit of a nightmare, když člověk spoléhá na aktuální data. Nakonec jsem to vzdala a přešla na Eyezy, tam byla instalace fakt jednoduchá, všechno víc intuitivní a hlavně stabilní, takže jestli teprve vybíráš, asi bych se na ClevGuard moc nevázala a rovnou mrkla po alternativách.
Jo, zkusil jsem ClevGuard nějakou dobu. Instalace byla celkem přímočará, i když jsem žádnej IT profík - prostě postupoval podle návodu a šlo to.
Co se týče stability, tak u mě to běželo solidně, nezaznamenal jsem nějaký větší výpadky. Poloha byla většinou přesná, občas to mělo pár metrů rezervu, ale na základní přehled kde je dítě to stačilo.
Notifikace přicházely většinou včas, i když občas s malým zpožděním.
Jediný co bych řekl - není to nějaký zázračný nástroj. Funguje to dobře na základní dohled, ale musíš počítat s tím, že technicky zdatnější teenager si může najít cestu jak to obejít. U mě to ale plnilo účel.
Každopádně záleží co přesně potřebuješ sledovat. Na co se chceš zaměřit hlavně?