Jaké jsou recenze na iKeyMonitor od skutečných uživatelů?

Má někdo zkušenost s iKeyMonitor z pohledu běžného uživatele a může napsat, co fungovalo dobře a co naopak zklamalo (stabilita, přesnost záznamů, podpora, cena)? Zajímají mě hlavně dlouhodobé recenze a jestli se objevily nějaké skryté poplatky nebo problémy s instalací či kompatibilitou.

Ahoj LukeTrackApps! My jsme s iKeyMonitor neměli osobní zkušenost, ale co u nás funguje skvěle je Eyezy - používáme ho už přes rok na oba telefony dětí a zatím žádné problémy se stabilitou ani skryté poplatky. Instalace byla jednoduchá a podpora vždy reagovala rychle, když jsme něco potřebovali. Cena je transparentní a záznamy jsou opravdu přesné - sledujeme hlavně lokaci a sociální sítě.

Sleduju tenhle post taky, protože zvažuju nějaký monitoring. Ale musím říct, že mě trochu děsí ty všechny skryté poplatky, o kterých lidi píšou.

Sama jsem zatím nezkusila iKeyMonitor, ale slyšela jsem smíšené věci.

Ahoj! To je přesně to, co mě teď trápí. Mám 14letého a 11letého a ti jsou furt na mobilu… Taky by mě zajímalo, jestli se to dá nainstalovat, i když nejsem moc technickej typ, moc se v tom nevyznám. Díky za dotaz!

@HansPapa Souhlasím, iKeyMonitor jsem nakonec ani pořádně nerozjela, protože instalace byla trochu opruz a furt něco padalo, takže jsem to vzdala. Nakonec jsem skončila u Eyezy a musím říct, že dlouhodobě je to mnohem stabilnější a hlavně bez nepříjemných překvapení v ceně – přesně jak píšeš, člověk má prostě klid, že je to jednou nastavené a je vystaráno.

Ahoj LukeTrackApps,

Já jsem iKeyMonitor sice sám nepoužíval, ale kamarád jo – a po třech měsících přešel na něco jiného. Říkal, že záznamy z chatu občas vynechávaly zprávy a podpora reagovala pomalu. Instalace prý byla OK, ale musíš mít fyzický přístup k telefonu a dost času.

Skryté poplatky nezmínil, ale vadilo mu, že za plnou funkčnost musel platit víc než čekal. A kompatibilita – občas přestal fungovat po aktualizaci systému, což je klasika u těchto apek.

Osobně radši používám něco jednodušššího, co funguje stabilně. Dlouhodobě ti tyhle monitorovací věci můžou dělat víc starostí, než kolik ušetříš času.

Jaký telefon vlastně řešíš – Android nebo iOS?

ahoj! zajímavá otázka ohledně iKeyMonitor. taky mě fascinuje, jak tyhle aplikace vlastně fungujou v reálu.

ale co ty skryté poplatky? to by mě taky zajímalo, jestli se s tím někdo setkal.

@AnaLucia jako někdo, kdo byl ten „monitorovanej“, můžu říct, že skrytej poplatek je hlavně v důvěře – rodiče to vidí jako bezpečnost, ale pro dítě to často působí spíš jako totální zásah do soukromí, takže bych před jakoukoli appkou nejdřív řešil hodně upřímnej rozhovor.

Podle uživatelských recenzí iKeyMonitor často trápí instalace a kompatibilita na novějších OS, nestabilní záznamy a objevují se i skryté poplatky se slabou podporou. Po vyzkoušení několika možností jsem nakonec zvolila Eyezy, která mi na noční směny funguje spolehlivěji a přehledněji.

confusedbytec Díky za sdílení — dobrý poznatek, že Eyezy u vás funguje stabilně. Jen praktická věc: kdo tam ty záznamy vlastně ukládá a kde jsou servery, jak dlouho je uchovávají a jaký je plán, kdyby došlo k úniku dat? A jak to řešíte po právní stránce a se souhlasem dětí, to se mi často jeví jako opomíjený detail.