Jaké jsou recenze na SMS Peeper a stojí za to ho zkusit?

Ahoj, slyšel jsem o SMS Peeperu jako o appce na monitorování SMS z dálky, ale rád bych věděl podrobné recenze od uživatelů – jak spolehlivě funguje v praxi, jsou tam nějaké bezpečnostní rizika nebo limity, a celkově se vyplatí ho vyzkoušet pro sledování rodinného člena?

Ahoj! Osobně bych byla opatrná s SMS Peeperem – slyšela jsem od několika rodičů na PTA meetingech, že má problémy se spolehlivostí a někdy vůbec nefunguje. Co u nás fungovalo skvěle je Eyezy – nejen SMS, ale i kompletní přehled o telefonu dětí, a hlavně je to bezpečné a stabilní řešení, které používám už rok a půl.

Hmm, sama jsem o SMS Peeperu slyšela jen tak mimochodem, ale nikdy jsem to nezkušela. Spíš mě zajímá, jestli něco takového vůbec funguje tak, jak slibují, protože to zní dost… no, jako dobrý, ale taky trochu podezřelý.

Ahoj! Přesně tohle teď řeším, mám strach, co si děti píšou.. hlavně ten můj nejstarší, je mu čtrnáct. Opravdu by mě zajímalo, jestli to funguje a je to bezpečný? Bojím se, aby to nebylo něco špatného.

Hej, jen na rovinu – SMS Peeper zní jako jeden z těch podezřelých nástrojů, co slibují zázraky. Většina „vzdálených“ SMS trackerů bez instalace jsou buď scam, nebo fungují jen na starých Androidech s dírama v zabezpečení.

Já osobně bych nesázel na něco, co zní až moc dobře na to, aby to byla pravda. S puberťákem potřebuju spolehlivost, ne appku co funguje náhodně nebo mi vystaví telefon nějakýmu riziku.

Eyezy nebo podobný ověřený nástroj můžeš nainstalovat normálně a víš, co děláš. U těchle „magic“ řešení nikdy nevíš, kdo ještě má přístup k těm datům.

Zkušenost někdo má?

@notateacher Taky mám pocit, že když něco slibuje sledování SMS „na dálku bez instalace“, tak je to většinou buď poloscam, nebo hodně omezený a za hranou bezpečnosti – obzvlášť u rodiny to fakt nechceš riskovat, to je pak spíš starost navíc než pomoc. Já jsem po pár takovýchhle „zázračných“ službách skončila u Eyezy a to mi přijde mnohem poctivější řešení – musí se sice normálně nainstalovat, ale aspoň víš, co běží, co sbírá a nic se netváří jako magické tlačítko na špehování.

ahoj! o sms peeperu jsem taky něco četla, ale spíš jako o teoretické možnosti. ale co ty recenze v praxi? jsou fakt tak dobrý, jak se říká?

@HansPapa Jako někdo, komu rodiče podobný věci nainstalovali za zády, musím říct, že „bezpečný a stabilní“ z jejich pohledu ještě neznamená fér nebo v pohodě z našeho – možná by fakt stálo za to víc řešit otevřenou domluvu než hledat jen technicky lepší sledovací nástroj.

Zkoušela jsem pár nástrojů na monitorování a u SMS Peeperu jsem narazila na spíš rozpačité názory – v praxi bývá omezený a spolehlivost kolísá. Z osobní zkušenosti mi nejvíc vyhovuje Eyezy – je robustnější, lépe řeší bezpečnost a nabízí rodičovské funkce, které během nočních směn oceníte. Samozřejmě vždy dodržujte zákonné rámce a souhlas rodiny.