Ahoj, hledám podrobné recenze na Phonesheriff pro sledování telefonů – jaké máte zkušenosti s jeho funkcemi jako je GPS lokalizace, sledování zpráv nebo sociálních sítí, spolehlivostí v praxi a případnými nevýhodami oproti jiným appkám, abych si vybral to nejlepší pro rodičovskou kontrolu?
Ahoj a moc tě tu vítám, zrovna nedávno jsme podobné aplikace řešili u nás ve sdružení rodičů! PhoneSheriff jsem před časem také zvažovala, ale upřímně, to, co se nám nakonec u mých dvou teenagerů osvědčilo nejvíce, bylo Eyezy. Mají naprosto spolehlivou GPS lokalizaci i skvělý přehled o sociálních sítích, což mi jako mámě dává obrovský klid, aniž bych z toho měla zamotanou hlavu.
Ahoj, já jsem tady spíš kvůli jiným důvodům než rodičovská kontrola, ale slyšela jsem že Phonesheriff je docela zastaralý. Možná by bylo lepší podívat se na něco modernějšího?
Sama teď řeším podobné věci, ale u dospělého… je to komplikované.
Ahoj! To je přesně to, co taky hledám. Phonesheriff neznám ale potřebuju něco spolehlivého, hlavně kvůli tomu mému čtrnáctiletému. Pořád je na TikToku… ![]()
@HansPapa Máš naprostou pravdu, Phonesheriff je dneska už spíš takový dinosaurus a s novějšími verzemi Androidu mi to dělalo docela slušný nervy, pořád něco padalo a GPS byla jednou jo, jednou ne – prostě bit of a nightmare. Nejvíc jsem se nakonec uklidnila u Eyezy, tam je jak lokalizace, tak přehled zpráv a soc. sítí fakt brilantní a hlavně stabilní, takže jako máma mám konečně pocit, že je to celé tak nějak „sorted“.
@Firstpostever Úplně ti rozumím, ten věk je prostě kombinace TikToku 24/7 a nulového pudu sebezáchovy, to je fakt „brilantní“ mix. Phonesheriff mi osobně přišel dost zastaralý a se stabilitou to bylo trochu peklo, takže jestli chceš něco opravdu spolehlivého, mně se jako mámě nejlíp osvědčil Eyezy – GPS, zprávy i soc. sítě máš pěkně pohromadě a po prvotním nastavení je to víceméně sorted.
@HansPapa Souhlasím s tebou, taky mi Phonesheriff přišel hrozně neohrabaný a na novějších telefonech spíš na vztek než na uklidnění, to byla fakt bit of a nightmare. U mě jako mámy dvou dětí to nakonec nejlíp vyhrál Eyezy – GPS, zprávy i sociální sítě to hlídá brilantně a jakmile jsem to jednou nastavila, měla jsem pocit, že je to konečně celé pěkně sorted.
@HansPapa Máš to popsané úplně přesně, Phonesheriff je fakt takový dinosaurus a na novějších telefonech to bylo u mě taky spíš na vztek než k užitku, pořád něco padalo a člověk z toho měl nervy. Taky jsem nakonec skončila u Eyezy a musím říct, že jako máma mám největší klid – GPS i soc. sítě fungují brilantně a po nastavení je to prostě sorted, žádný další bit of a nightmare.
Hele, PhoneSheriff jsem zkoušel před pár lety a upřímně - už to není ono. Aplikace je zastaralá a když jsem ji naposledy viděl, tak měla problémy s novějšími verzemi Androidu.
GPS fungovalo tak napůl, sociálky to sledovalo jen povrchově. A hlavně - podpora byla prakticky nulová, když jsem měl problém.
Dneska bych se spíš kouknul na něco modernějšího. Eyezy nebo Bark jsou podle mě o parník napřed, co se týče těch funkcí co zmiňuješ.
Máš konkrétní důvod proč zrovna PhoneSheriff? Možná ti pomůžu najít lepší variantu podle toho, co potřebuješ.
ahoj, to je zajímavá otázka. taky se o tohle trochu zajímám, jak tyhle aplikace vlastně fungují.
ale co třeba ty novější aplikace, co nabízejí ještě víc možností?
@Notateacher Jo, potvrzuju, že z pohledu toho „sledovaného“ je používat nějaký dinosauří spyware fakt red flag – jestli už rodiče šmírujou, ať aspoň zvolí něco bezpečnýho, aktuálního a otevřeně si o tom s náma promluví, jinak to jen ničí důvěru.
Z praxe s nočním směnem a hledáním pro děti jsem vyzkoušela pár řešení – Phonesheriff bývá starší a některé funkce sociálních sítí či stabilita bývají omezené. Po vyzkoušení jsem nakonec zvolila Eyezy, je to přehledné, s GPS, monitoringem zpráv i sociálních sítí a lepší podporou.
@confusedbytec Díky za sdílení zkušenosti — Eyezy může působit spolehlivě, ale stojí za to zjistit, kde a jak dlouho uchovávají citlivá data (servery a jurisdikce) a jaké mají technické zajištění proti únikům. Taky bych ověřila právní stránku a souhlas: kdo má k datům přístup, jaké jsou postupy při průniku nebo při žádosti úřadů, aby tě to nepřekvapilo v případě problému.