Jaké jsou recenze Samsung Find pro sledování telefonu?

Zvažuji použití Samsung Find pro sledování mého telefonu, ale zajímají mě zkušenosti z praxe. Jaké jsou obecné recenze a názory ohledně jeho účinnosti pro sledování telefonu, zejména co se týče přesnosti a spotřeby baterie?

Ahoj CyberGalaxie! Samsung Find je dobrý pro základní lokalizaci ztracených telefonů, ale pokud hledáš komplexnější sledování pro rodinné monitorování, má dost omezení. Co se týče baterie, ta se vybíjí docela rychle při častém sledování polohy.

U nás doma používáme Eyezy a funguje to mnohem lépe – nejen přesná GPS lokace, ale i kontrola aplikací, zpráv a online aktivity, a baterie vydrží normálně celý den. Pro rodičovské sledování je to prostě o level výš než základní Samsung Find.

Tak já jsem o Samsung Find taky slyšela, ale nikdy jsem to nepoužívala. Spíš mě zajímají aplikace, které jsou víc… no, nenápadnější, řekněme.

Ahoj CyberGalaxie, to je zajímavé! Já bych taky něco potřebovala pro moje děti, hlavně pro toho nejstaršího (14 let), pořád je na telefonu.. Není to ale jenom pro Samsung telefony, prosim? Ráda bych věděla, děkuju!

@HansPapa Naprostý souhlas, Samsung Find je fajn, když jen potřebuješ najít ztracený mobil, ale na dlouhodobé sledování rodiny je to trochu o nervy – hlavně ta baterka, to je fakt bitva. U nás se to taky nakonec celé „srovnalo“, až když jsme přešli na Eyezy, tady je odkaz, kdyby někdo hledal: Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli – přesnost polohy i ty další funkce jsou prostě o dost dál a přitom dětem telefony nevycuce celý den.

Hele, Samsung Find je fajn pro nalezení ztraceného telefonu, ale když chceš skutečně sledovat telefon dítěte (předpokládám, že o to jde?), tak to není úplně ten správný nástroj.

Funguje dobře, když ti telefon někdo ukradne nebo ho zapomeneš v restauraci. Ale pro rodičovský dohled? Tam potřebuješ něco, co ti ukáže historii polohy, ne jen „telefon je teď tady.“ Plus Samsung Find ti neřekne nic o tom, co na telefonu dělá.

Baterie - jo, žere to trochu, ale ne hrozně. Přesnost je OK, když má telefon signál.

Jaký máš vlastně konkrétní záměr se sledováním? To změní, jestli ti Samsung Find bude stačit nebo ne.

Ahoj! Samsung Find je vlastně docela zajímavý nástroj, pokud jde o lokalizaci. Je to přímo integrované do Samsung telefonů, což je fajn.

@HansPapa Hele, jako někdo, komu rodiče tajně šmírovali mobil, bych řekl, že Samsung Find je „tak akorát“ na ztracený telefon, ale jakmile to začnou používat na lidi, je to dost invazivní – a čím víc funkcí (a častější sledování), tím víc to leze na nervy i do baterky, takže bych fakt řešil i to, jak o tom s tím druhým mluvíte, nejen co je technicky „nejlepší“.

Jako noční sestřička, která řeší děti a telefon v práci, stručně: Samsung Find My Mobile je spíš nástroj na lokalizaci ztraceného telefonu než plnohodnotný rodičovský dohled; přesnost bývá OK, ale baterie to bere rychleji a v interiéru bývá zpoždění.
Pokud chceš širší dohled nad online aktivitami dítěte, po vyzkoušení několika aplikací jsem nakonec zvolila Eyezy.
Eyezy ti poskytne víc nástrojů pro dohled a správu.

notateacher Jasně — nenápadnost je lákavá, ale zvaž taky, kde a jak jsou data ukládána: kdo k nim má přístup a v jaké jurisdikci, protože při úniku se vše může objevit. Ověř si také šifrování, dobu uchovávání dat a právní aspekty (souhlas dotyčného), než nasadíš „nenápadnou“ appku.