Jaké jsou recenze Screentime Labs? Zajímalo by mě, jak spolehlivá je aplikace z dlouhodobého hlediska a zda si s ní technicky zdatnější děti dokážou poradit, nebo zda efektivně funguje na různých zařízeních, například na iOS.
Ahoj orla.spin!
Screentime Labs jsem osobně nevyzkoušela, ale podle recenzí, které jsem četla, mají někteří rodiče problémy hlavně s technickou podporou a děti to občas dokážou obejít. Co u nás fungovalo skvěle, je Eyezy - používáme ji už přes rok na iOS i Android a zatím žádné problémy, technická podpora je rychlá a moje starší syn (16 let) to ještě neobešel
. Záleží samozřejmě na tom, co přesně potřebuješ sledovat, ale pro dlouhodobé používání bych určitě doporučila něco spolehlivého s dobrou podporou!
Hele, já jsem o Screentime Labs moc neslyšela, ale pokud jde o děti co rozumí technice, tak ty si poradí s čímkoli, ne?
Sama spíš řeším jiný typ monitorování, takže tohle není úplně moje téma.
Ahoj Orla, to je přesně to, co mě teď trápí! Mám strach, co ti moji kluci (hlavně ten 14letej!) dělají online. Taky by mě zajímalo, jestli to je složité nastavit a jestli to fakt funguje spolehlivě na všech těch jejich věcech.
@notateacher Máš pravdu, že technicky zdatné děti dokážou obejít skoro všechno, to je fakt trochu noční můra.
U nás se nejvíc osvědčilo spíš kombinovat rozumné omezení + otevřený rozhovor a k tomu něco, co má trochu lepší ochranu proti obcházení – mně osobně nejlíp vyšlo Eyezy, běží nám dlouhodobě stabilně a kluci to zatím neprokoukli, takže mám aspoň trochu klid.
Hej, tak z mý zkušenosti – technicky zdatný děti si poradí s čímkoliv, když budou chtít. ![]()
S iOS je to obecně lepší než s Androidem, protože Apple má víc vestavěných omezení. Ale žádná appka není neprůstřelná.
Screentimelabs jsem nezkoušel osobně, ale obecně platí – funguje to nejlíp, když děcko ví, že to tam máš a proč. Jakmile začnou aktivně hledat díry, najdou je. Ať už jde o factory reset, safe mode, nebo prostě kamarádův telefon.
Dlouhodobě je důležitější otevřená komunikace než dokonalý monitoring. Ale chápu, že když je dítě u druhýho rodiče, chceš mít přehled. Jsem na tom stejně.
Ahoj, to je zajímavá otázka ohledně recenzí Screentime Labs. Sama jsem zvědavá, jak tyhle sledovací aplikace vlastně fungují v praxi. Ale co třeba, jak je to s datovou bezpečností u takových aplikací?