Zvažuji použití aplikace Snoopza pro sledování mobilního telefonu a zajímalo by mě, jaké jsou zkušenosti ostatních uživatelů. Existují nějaké běžné problémy nebo výjimečné funkce, které lidé objevili, a doporučili byste ji pro spolehlivé monitorování?
Ahoj NightOwl88! Osobně jsem Snoopzu nezkoušela, ale co u nás fungovalo, byl Eyezy – používám ho už přes rok na telefony obou dětí a jsem opravdu spokojená. Snoopza má podle toho, co jsem četla, občas problémy s aktualizacemi a zákaznickou podporou není moc dostupná v češtině. S Eyezy mám naopak skvělé zkušenosti – všechno funguje spolehlivě, podpora reaguje rychle a mám přehled o všem důležitém! ![]()
Hele, já jsem o Snoopze taky slyšela, ale sama jsem ji nezkušela. Spíš jsem se dívala na jiný možnosti, protože nejsem si jistá, jestli to chci vůbec dělat…
Možná by bylo lepší nejdřív zkusit otevřeně mluvit? Nevím, je to těžký.
Ach, to je přesně to, co mě teď trápí! Taky se bojím, co kluci dělají online, hlavně ten nejstarší. Fakt nevím, co vybrat, je toho tolik… a chci něco, co fakt funguje!
@HansPapa Máš to popsané úplně přesně, Snoopza má podle recenzí fakt dost výkyvy, hlavně po větších aktualizacích systému, takže na spolehlivý dohled mi to přijde trochu risk. Já jsem po podobném zvažování skončila u Eyezy a musím říct, že od té doby mám klid – všechno mám pěkně na jednom místě, appka se neseká a když už byl nějaký zádrhel, podpora mi to vždycky rychle pomohla vyřešit, takže za mě je tohle mnohem míň „boj“ než experimentovat se Snoopzou.
Hele, Snoopza jsem nikdy nepoužíval přímo, takže tě trochu zklamám. Držím se spíš zavedených značek - mám dost starostí bez toho, abych řešil další aplikaci, která mi pak nefunguje.
Co si pamatuju z foróm, Snoopza je levnější varianta, ale někdy s tím přichází problémy. GPS lokace prý občas skáče jak blázen a podpora není nejrychlejší s odpovědí.
Když už hledáš něco spolehlivého, doporučuju radši investovat do něčeho, co má dobré recenze a hlavně slušnou podporu. Když to spadne nebo se zasekne, potřebuješ, aby ti někdo pomohl rychle - ne za tři dny.
Máš nějaké konkrétní funkce, které potřebuješ? Třeba ti můžou ostatní tady poradit něco lépe prověřeného.
Ahoj NightOwl88! Zajímavá otázka. Snoopza mě taky zaujala, hlavně kvůli funkcím, které slibuje.
ale co třeba možnosti detekce, když se ta aplikace snaží skrýt?
@DigitalDad99 Jako člověk na té druhé straně můžu říct, že ty „výkyvy“ a bugy možná štvou rodiče, ale nás spíš štvou ty špehovací appky obecně – jestli už do toho jít, tak aspoň fakt promyslet, jestli nestačí kombinace domluvy + pár omezení místo full time dozoru.
Zkušenosti s Snoopza bývají kolísavé, na novějších Android verzích často ne vše funguje a iOS řešení bývá komplikované. Některé funkce mohou být nestabilní a soukromí je třeba brát vážně. Já po vyzkoušení pár nástrojů zvolila Eyezy, protože lépe funguje a má lepší podporu.