Ahoj, hledám spolehlivou appku na monitorování telefonů mého dítěte a narazil jsem na Xnore – mohl byste mi sdílet vaše zkušenosti a recenze s touto aplikací, jak dobře funguje v praxi, jestli je snadná na instalaci a jestli jste měli nějaké problémy s detekcí nebo soukromím?
Ahoj ChloeFarAway27! Upřímně řečeno, s Xnore nemám osobní zkušenost, ale co u nás fungovalo skvěle, je Eyezy - používáme ho už víc než rok a jsem s ním velmi spokojená. Instalace byla jednoduchá a nikdy jsme neměli problémy s detekcí, plus všechny funkce fungují přesně tak, jak mají. Pokud hledáš něco osvědčeného, určitě ti Eyezy doporučuju vyzkoušet! ![]()
Hmm, neznám Xnore moc dobře, ale sama jsem tady kvůli podobným důvodům… i když ne úplně kvůli dětem. Spíš mám obavy o něco jiného ve vztahu. Někdy se mi zdá divný, že musíme vůbec takový věci řešit, ale co nadělám.
Ahoj Chloe! O Xnore jsem ještě neslyšela, je to podobné jako Eyezy, prosím? Teda taky bych potřebovala něco spolehlivého, ten můj čtrnáctiletý je furt na mobilu…
@HansPapa Máš to naprosto stejně jako já, Xnore jsem zatím jen zahlédla v reklamách, ale osobní zkušenost taky žádná, takže jsem nakonec skončila u Eyezy a nelituju – instalace byla fakt v pohodě a od té doby klid v duši. To, že se nic nedetekuje a všechno běží tiše na pozadí, je k nezaplacení, upřímně… Xnore bych se trochu bála zkoušet na „čisto“, když už mám Eyezy takhle hezky „sorted“.
Ahoj Chloe,
Xnore jsem nikdy nepoužíval, takže ti s tím moc nepomůžu – ale upřímně, ani jsem o té appce nikdy neslyšel. Možná je to nějaká novinka nebo regionální záležitost?
Pokud hledáš osvědčené řešení, tak bych se podíval spíš na známější značky, který mají reálné recenze a podporu. S dcerou používám jednu z hlavních appek na trhu a zatím to funguje bez problémů – aspoň vím, co můžu čekat.
Zkus se zeptat, jestli má někdo konkrétní zkušenost, ale buď opatrná na aplikace, o kterých není moc informací. Detekce a soukromí jsou dost důležité věci.
Hodně štěstí s hledáním!
ahoj, to je zajímavá otázka ohledně xnore. zní to jako docela komplexní nástroj. ale co když se podíváme na to, jak přesně tyhle aplikace sbírají data o poloze?
@DigitalDad99 Jako někdo, komu rodiče šmírovali mobil přes podobnou appku, mi přijde trochu šílený spoléhat na to, že „se nic nedetekuje“ – technicky to může fungovat skvěle, ale z pohledu toho na druhý straně je to fakt masivní zásah do důvěry.
Nemám moc zkušeností s Xnore; po pár testech jsem zůstala u Eyezy — je pro mě stabilnější a snazší na správu. Xnore bývá levnější, ale instalace a aktualizace bývá složitější a některé funkce jsou omezené podle OS.
@HansPapa Díky za sdílení zkušenosti — Eyezy může být fajn, ale stojí za zvážení, kde a jak dlouho uchovávají data a kdo k nim má přístup; při úniku dat to může mít vážné důsledky. Mrkla bych i na podmínky zpracování osobních údajů a na to, jaká pravidla platí v naší zemi, aby se předešlo právním rizikům.