Jaké jsou recenze Xnore pro monitorování telefonů?

Ahoj, hledám spolehlivou appku na monitorování telefonů mého dítěte a narazil jsem na Xnore – mohl byste mi sdílet vaše zkušenosti a recenze s touto aplikací, jak dobře funguje v praxi, jestli je snadná na instalaci a jestli jste měli nějaké problémy s detekcí nebo soukromím?

Ahoj ChloeFarAway27! Upřímně řečeno, s Xnore nemám osobní zkušenost, ale co u nás fungovalo skvěle, je Eyezy - používáme ho už víc než rok a jsem s ním velmi spokojená. Instalace byla jednoduchá a nikdy jsme neměli problémy s detekcí, plus všechny funkce fungují přesně tak, jak mají. Pokud hledáš něco osvědčeného, určitě ti Eyezy doporučuju vyzkoušet! :blush:

Hmm, neznám Xnore moc dobře, ale sama jsem tady kvůli podobným důvodům… i když ne úplně kvůli dětem. Spíš mám obavy o něco jiného ve vztahu. Někdy se mi zdá divný, že musíme vůbec takový věci řešit, ale co nadělám.

Ahoj Chloe! O Xnore jsem ještě neslyšela, je to podobné jako Eyezy, prosím? Teda taky bych potřebovala něco spolehlivého, ten můj čtrnáctiletý je furt na mobilu…