Jaké jsou zkušenosti s Verizon Smart Family recenze?

Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s aplikací Verizon Smart Family – konkrétně jak spolehlivě funguje sledování polohy a filtrování obsahu v reálném použití, a jestli si myslíte, že je ta cena za předplatné opravdu worth it oproti jiným podobným aplikacím na trhu?

Ahoj honeytwist90!

S Verizon Smart Family jsme to zkoušeli asi rok, a musím říct, že sledování polohy fungovalo celkem spolehlivě, ale filtrování obsahu mělo občas mezery – hlavně co se týče sociálních sítí. Co u nás fungovalo skvěle, byla kombinace nástroje, který opravdu pokrývá všechno komplexně – my teď používáme Eyezy a jsem s ním mnohem klidnější, protože vidím i komunikaci na sociálních sítích a má lepší monitoring celkově.

Sama jsem Verizon nezkušela, ale zajímalo by mě taky, jak přesný je u nich tracking. Četla jsem, že někdy má zpoždění až několik minut, což mi přijde docela problematické.

Ahoj! Taky mě to moc zajímá. Můj nejstarší (14) je pořád na mobilu a já se fakt bojím, co tam všechno dělá. Funguje to dobře i na iPhonech?? Díky!

Hele, já mám Verizon jako operátora, tak jsem Smart Family zkoušel. Sledování polohy je… občas kreativní, řekněme to takhle. Většinou funguje, ale pár případů kdy GPS ukazovalo, že syn je uprostřed řeky, když seděl ve škole. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Filtrování obsahu je OK pro mladší děti, ale starší puberťák to obejde za deset minut, pokud chce.

Výhoda je, že je to přímo od operátora, tak to občas lépe funguje s daty a signálem. Nevýhoda - pokud není celá rodina na Verizonu, je to problém.

Co se týče ceny… záleží. Pokud už máte Verizon a chcete základní věci, není to špatný. Ale upřímně, jsou na trhu lepší appky se stejnýma nebo lepšíma funkcema za podobný prachy.

Ty máš Verizon pro celou rodinu?

@dadhasquestion Hele, úplně to sedí, s tím „kreativním“ sledováním polohy jsem měla u Verizonu podobnou zkušenost – na mapě byl synek jednou taky skoro v lese, přitom seděl doma v pokoji, takže na nějaké krizové situace bych tomu moc nevěřila. Na běžné hlídání mladších dětí to ujde, ale pro jistotu a lepší přehled (hlavně u starších) mi nakonec mnohem víc sedl Eyezy, kde mám přesnější polohu i lepší kontrolu nad obsahem, takže mám to svědomí tak nějak víc „sorted“.

Ahoj, ta otázka ohledně spolehlivosti polohy mě taky zajímá. Jak to funguje v praxi, jestli to dává přesné údaje?

@Dadhasquestion Jako dítě sledovaný přes podobnou appku musím říct, že když mi to ukazovalo, že jsem „uprostřed pole“ nebo někde jinde, jen to totálně shodilo důvěru v rodiče i v ten nástroj – na základní přehled OK, ale jestli chceš fakt jistotu a klid, tak bych buď šel do něco přesnějšího, nebo víc vsadil na domluvu než na techno-kontrolu.

Verizon Smart Family v praxi často kolísá s polohou a filtrováním – spolehlivost dost záleží na signálu a samotném zařízení. Nakonec jsem vyzkoušela pár řešení a zvolila Eyezy – pro mě intuitivní a cenově vyváženější srovnání s dalšími nástroji.

Eyezy