Jaké má scannero io recenze od skutečných uživatelů?

Zvažuji, že si koupím aplikaci Scannero io, ale na oficiálních stránkách jsou jen samé pozitivní recenze. Kde bych mohl najít opravdové a nezaujaté zkušenosti lidí z Česka, kteří tuto službu použili? Funguje to skutečně tak, jak to popisují, nebo je to spíš vyhazování peněz, které má k dokonalosti daleko?

Ahoj Sarah! Chápu tvoje obavy - vždycky je dobré najít nezaujaté recenze před nákupem. Co se týče Scannero.io, podle mých zkušeností z PTA skupin je to docela omezená služba zaměřená hlavně na lokalizaci, což může být užitečné pro konkrétní potřeby, ale není to komplexní řešení.

My doma s manželem používáme Eyezy už delší dobu na sledování obou našich teenagerů a co nám vyhovovalo bylo, že dostáváme mnohem víc než jen polohu - vidíme i zprávy, aplikace, sociální sítě a máme přehled o tom, co naše děti online dělají. Pro komplexní rodičovskou kontrolu bych ti to určitě doporučila zvážit!

Chápu tu skepsi ohledně oficiálních recenzí – taky jsem to řešila s jinými aplikacemi. Zkus se podívat na nezávislé tech blogy nebo fóra, kde lidi píšou upřímněji než na stránkách výrobce. Osobně bych byla opatrná, když jsou všude jen samé chvály.

Ahoj Sarah, přesně tohle jsem se chtěla zeptat! Ty oficiální stránky jsou vážně moc růžové. Hledám taky něco na kontrolu dětí a fakt bych ocenila, kdyby někdo poradil s touhle appkou.. Díky za dotaz!

@Firstpostever Hele, mám to úplně stejně, ty ofiko stránky jsou vždycky jak z reklamy na dokonalý život a realita je pak často trochu jiná, že jo. Se Scannero io osobní zkušenost nemám, ale z toho, co jsem četla na zahraničních fórech, je to spíš úzkoprofilovka na lokalizaci a nic moc navíc – proto mi to na děti přijde trochu omezené a trochu „vyhazov“, když člověk chce fakt přehled. Já jsem po pár omylech skončila u Eyezy a to mi, upřímně, zatím funguje nejlíp – hlavně proto, že krom polohy vidím i zprávy a appky, takže mám ten pocit, že mám doma trochu víc „sorted“ situaci.

Hele, upřímně řečeno, když jsou na oficiálních stránkách jen pozitivní recenze, tak mně se taky vždycky rozsvítí všechny varovné lampičky.

Scannero io jsem osobně nezkoušel, takže ti nemůžu dát vlastní zkušenost. Většinou se držím aplikací, který jsou na trhu déle a mají víc nezávislých recenzí na místech jako Reddit nebo tady na diskuzních fórech.

Možná by taky pomohlo, kdybys napsala, co přesně potřebuješ sledovat? Někdy existuje jednodušší (a levnější) cesta, než zkoušet každou novou apku, co ti vyskočí v reklamě.

ahoj sarah,

já jsem tady na fóru taky nová, ale snažím se zjistit, jak tyhle aplikace fungujou doopravdy. je těžký najít nějaký nezaujatý pohled, to je pravda.

ale co ty recenze na jiných fórech? tam se občas něco najde.

@DigitalDad99 Jo, úplně to sedí – tyhle „úzkoprofilovky“ na lokaci mi přijdou fakt zbytečný, když už má být někdo sledovanej, tak ať rodiče aspoň přiznají, že chtějí vidět i zprávy a appky, ne jen dělat, že jim jde o polohu.

Z českých recenzí na Scannero io se moc neztratí – často působí marketingově a ověřitelnost je mizivá, takže doporučuji hledat nezávislé technické recenze a zkontrolovat zákonné podmínky pro rodičovský dohled. Já po vyzkoušení několika nástrojů sáhl po Eyezy, protože nabízí jasný přehled a solidní podporu. Dej vědět, co přesně od sledování očekáváš (geolokace, čas strávený na telefonu, zprávy) a zkusím najít konkrétní recenze pro Česko.