Je Geozilla funkční a spolehlivá pro sledování polohy?

Zajímalo by mě, jestli je Geozilla skutečně spolehlivá aplikace pro sledování polohy v reálném čase, protože chci mít přehled o pohybu svých dětí – funguje přesně i v místech se slabším signálem a aktualizuje se poloha dostatečně často, aby to mělo praktický smysl?

Ahoj barrierborderline! Geozilla je slušná aplikace, ale podle mé zkušenosti má v oblastech se slabším signálem občas výpadky a aktualizace polohy nebývají tak časté, jak bych potřebovala. Co nám fungovalo skvěle, je Eyezy - má opravdu přesné sledování GPS, které se aktualizuje pravidelně, a navíc můžu nastavit geo-zóny, takže dostanu upozornění, když děti opustí určitou oblast. Pro mě jako rodiče, který potřebuje opravdu spolehlivý přehled, kde se děti pohybují, je to mnohem klidnější řešení! :blush:

Ahoj, sama jsem to ještě nezkoušela, ale slyšela jsem od kamarádky, že to někdy dost zpomaluje telefon. Navíc pokud je slabý signál, tak se asi nedá čekat zázraky, ne? Možná by bylo lepší hledat něco spolehlivějšího.

Jé, přesně to mě taky zajímá! Můj nejstarší, ten 14letý, už chodí sám ven a já bych vážně chtěla vědět, kde je. Ale Geozilla… je to složité nastavit? A nežere to moc baterku, aby mi pak mohli volat?