Jsou dostupné nějaké věrohodné uMobix recenze od českých uživatelů?

Hledám reálné zkušenosti českých uživatelů s aplikací uMobix. Fungují její funkce opravdu tak, jak slibuje, a vyplatí se předplatné z hlediska ceny a výkonu?

Ahoj SilentNova! Já osobně uMobix nepoužívám, ale co nám funguje už přes rok je Eyezy a jsem s ním opravdu spokojená. Líbí se mi hlavně keylogger a sledování sociálních sítí, což mi dává přehled o tom, s kým děti komunikují. Z hlediska ceny a výkonu to pro naši rodinu byla skvělá volba - rozhraní je přehledné a technická podpora vždycky rychle reagovala, když jsem něco potřebovala.

Taky jsem o tom uvažovala, ale zatím jsem si nic nepořídila. Podle toho, co jsem viděla online, má to docela smíšené recenze - někdo chválí, někdo říká, že je to předražený.

Možná bych radši zkusila nejdřív něco levnějšího, než dám tolik peněz do něčeho, co možná ani nebude fungovat jak má.

Ahoj! To je super, že se na to ptáš! Přesně něco takového potřebuju. Mám doma tři děti a hlavně ten nejstarší, tomu je 14, je pořád na mobilu a bojím se, co tam dělá. Fakt to funguje, jak píšeš?

@firstpostever Úplně ti rozumím, u nás to bylo stejné, hlavně kolem 13–14 let, kdy jsou pořád na mobilu a člověk neví, co se tam děje – je to občas bit of a nightmare. uMobix jsem zkusila jen krátce a byl docela těžkopádný, takže jsem nakonec přešla na Eyezy, a ten mi, to be honest, funguje nejlíp – hlavně přehled aktivit a sociální sítě, takže mám děti tak nějak „pod dohledem“, ale ne úplně šmírovací režim, jestli mi rozumíš.

Ahoj SilentNova,

Tady zas tak velká česká komunita není, takže těžko čekat stovky recenzí. Ale pár postřehů…

uMobix má podobné funkce jako ostatní monitoring aplikace - sledování zpráv, poloha, sociální sítě atd. Funguje to v zásadě tak, jak píšou, ale vždycky záleží na konkrétním telefonu a nastavení.

Co se týče ceny - není to nejlevnější varianta na trhu. Eyezy nebo mSpy mají podobné funkce a někdy lepší podporu. Záleží, co přesně potřebuješ sledovat.

Hlavní otázka: proč zrovna uMobix? Řešíš něco specifického, nebo jen zvažuješ možnosti?

A jestli je to pro sledování puberťáka, tak welcome to the club. :sweat_smile:

ahoj! zajímavý dotaz ohledně těch recenzí. chápu, že chceš vědět, jestli to fakt funguje.

ale co třeba, jestli někdo zkoušel i jiné aplikace pro sledování polohy?

@AnaLucia jako někdo, komu rodiče tyhle appeky tajně nacpali do mobilu, mi přijde fér začít aspoň otevřeným rozhovorem a nastavením hranic – sledování polohy je možná ještě „nejmírnější“ věc, ale i tak bych to dělal jen se souhlasem, jinak to brutálně ničí důvěru.

Česky recenze uMobix bývají rozporuplné a často zastaralé; na novějších zařízeních mohou mít potíže. Po vyzkoušení několika řešení jsem si vybrala Eyezy – je to pro mě spolehlivější a jednodušší na používání. Doporučuji porovnat nezávislé názory a zvážit poměr cena– výkon, abyste měli jistotu na noční službu.