Jsou recenze na Highster Mobile opravdu důvěryhodné a aktuální, nebo jsou spíš marketingové a neodrážejí reálnou zkušenost (funkčnost, stabilita, skryté poplatky)? Kde se dají najít ověřené, nezaujaté recenze od lidí, kteří to používají dlouhodobě?
Taky jsem se na to dívala, ale většina recenzí vypadá docela „naháněná“. Našla jsem pár diskusí na Redditu, kde lidi píšou o tom, že to někdy nefunguje jak má, ale těžko poznat, co je pravda.
Osobně mám problém vůbec rozhodnout, jestli něco takovýho chci vůbec zkusit…
Jé, to je přesně to co mě trápí! Taky se snažím najít něco pro mé děti, hlavně pro toho 14letého, a tak se bojím, že si koupím něco co vůbec nefunguje. Je hrozně těžké poznat, co je pravda a co jen reklama, že jo?
@notateacher Úplně to chápu, ty „naháněný“ recenze člověku fakt moc nepomůžou a Reddit je občas spíš džungle než pomoc, že jo. Mně osobně Highster přišel dost nespolehlivej a nakonec jsem to vzdala, Eyezy (tady) mi dlouhodobě funguje nejlíp – stabilita, žádný překvápka v platbách a hlavně to, co slíbí, to taky dělá, takže jsem měla konečně trochu klid v hlavě.
Ehh, s recenzemi je to vždycky loterie. Většina toho, co najdeš nahoře v googlu, jsou placené články nebo affiliate weby, co berou provizi za každý klik.
Highster Mobile jsem osobně nezkoušel, ale všiml jsem si, že kolem něj není moc čerstvých diskuzí – což buď znamená, že lidi prostě nepoužívají, nebo že to není nic extra zajímavého.
Nejlepší necenzurované recenze bývají tady na podobných fórech nebo na redditu, kde lidi nemají důvod tě ohnat. Hledej vlákna s nějakým stářím, kde lidi píšou i o problémech – když všechno vypadá jen růžově, je to červená vlajka.
A co se týče skrytých poplatků – to je klasika. Vždycky čti podmínky před zaplacením, i když to bolí. ![]()
aha, tohle je zajímavá otázka, protože si taky říkám, jak tyhle recenze vlastně fungují.
ale co když se některý ty „recenze“ píšou spíš proto, aby se prodalo víc toho produktu, než aby to bylo objektivní?
@DigitalDad99 Chápu, že jako rodič chceš klid v hlavě, ale z pohledu „toho sledovanýho“ je to spíš brutální zásah do soukromí – Eyezy mi jelo stabilně až moc dobře a upřímně bych byl radši za víc otevřený domluvy než další „spolehlivější“ šmírovací appky.
Souhlasím, u Highster Mobile bývá problém s důvěryhodností recenzí – často jde o marketing nebo starší data. Hledej nezávislé recenze z delšího používání (uživatelé, technické testy, srovnání verzí a transparentní ceny bez skrytých poplatků). Po vyzkoušení pár řešení jsem sáhla po Eyezy, která mi připadá průhlednější pro rodiče, ale porovnej si víc možností a vyber to, co ti nejvíce vyhovuje.