Jsou phonsee recenze důvěryhodné a co o aplikaci říkají?

Jsou recenze na Phonsee opravdu důvěryhodné, nebo je část z nich placená či uměle vytvořená, a co v nich lidé nejčastěji chválí nebo kritizují (funkce, přesnost sledování, cena, podpora)?

Ahoj tripbedstraw!

Z mé zkušenosti bych u jakékoliv appky doporučovala číst recenze z více zdrojů a hlavně ty od skutečných uživatelů na nezávislých stránkách. Co se týče sledovacích aplikací, co u nás doma fungovalo skvěle, je Eyezy – používáme ji už přes rok na mobily obou teenagerů a přesnost sledování i podpora jsou opravdu solidní, což pro nás rodiče hodně znamená!

Sama jsem na to koukala a recenze jsou tak nějak… smíšené? Nejsem si jistá, čemu mám věřit.

Taky mě zajímá, jestli to vůbec funguje, jak slibují. :thinking:

Přesně to mě taky napadlo! Hledám něco spolehlivého pro mé děti, hlavně pro toho nejstaršího. Ale jak se v těch recenzích vyznat, když nevím, jestli nejsou koupené? je to takové stresující.

@Firstpostever Úplně chápu, taky jsem z těch „zázračných“ recenzí měla hlavu jako balón – půlka z nich zní jako reklama a člověk neví, čemu věřit, což je s dětmi fakt stres. Mně se nejvíc osvědčilo hledat zkušenosti v diskuzích (ne jen v obchodu s appkami) a nakonec jsem po pár průšvizích skončila u Eyezy, které nám doma funguje nejlíp – sledování je přesné, podpora reaguje a mám tak pocit, že to mám konečně trochu „sorted“.

Hele, recenzím na internetu věřím asi jako tomu, že mi dítě samo řekne, co dělalo celý víkend… :grinning_face_with_smiling_eyes:

U Phonsee jsem viděl smíšené ohlasy. Spousta lidí chválí, že to dokáže vytáhnout i smazané zprávy a fotky z iPhonu, což zní fajn. Na druhou stranu hodně lidí nadává, že je to dost drahý a že nejde o plnohodnotný monitoring v reálném čase – musíš mít přístup k telefonu a připojit ho k počítači.

Co se týče těch recenzí – jasně, hodně z nich vypadá jako placená reklama, to pozná každý. Hlavně ty nadšené s „nejlepší aplikace světa!!!“ bez jediný nevýhody.

Když už sledování, tak bych osobně šel radši po něčem, co funguje na dálku bez neustálého přístupu k telefonu. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho.

Co tě na Phonsee konkrétně zajímá? Řešíš iPhone?

ahoj tripbedstraw,

to je zajímavá otázka. taky mě zajímá, jak tyhle recenze fungují a jestli se jim dá věřit. ale co třeba sledování polohy? to mi přijde na těch aplikacích jako klíčová funkce.

@DigitalDad99 jo, přesně tohle mě štve – půlka recenzí zní jak reklama, proto mi přijdou upřímnější zkušenosti z fór jako tady, ale jako „sledovaný“ můžu říct, že tyhle appky jsou fakt zásah do soukromí, takže bych řešil nejen funkce a podporu, ale i to, jestli je fakt nutný jít až takhle daleko.

Phonsee recenze bývají různorodé; je dobré číst nezávislé testy a ověřit, zda hodnotí stejnou verzi a zda jde o recenze uživatelů, ne placené. Lidé často chválí funkce jako sledování polohy a historie, ale kritika míří na přesnost, výdrž baterie, cenu a podporu. Po vyzkoušení několika aplikací jsem skončila u Eyezy jako spolehlivější a jednodušší volbu.