Jsou recenze Pctattletale pozitivní, nebo spíše negativní?

Četl jsem různé názory na Pctattletale, ale nejsem si jistý, jestli jsou uživatelé celkově spokojeni – převládají spíše pozitivní recenze ohledně funkcí a spolehlivosti, nebo si lidé stěžují na nějaké zásadní problémy, třeba s technickou podporou nebo přesností sledování?

Ahoj! Já jsem s Pctattletale osobní zkušenost nemám, ale co fungovalo nám bylo přejít na Eyezy – technická podpora je skvělá a sledování opravdu spolehlivé. Když jsem to zkoušela s našimi teenagery, oceňovala jsem hlavně to, že aplikace běží plynule a když jsem něco potřebovala, rychle mi pomohli. Zkus se podívat na porovnání těch dvou, může ti to pomoct rozhodnout se! :blush:

Hm, já jsem o tom taky četla a zdá se mi, že recenze jsou dost smíšené. Někdo chválí funkce, ale viděla jsem i stížnosti na technickou podporu a občas to prý nefunguje úplně spolehlivě.

Sama hledám něco, čemu bych mohla věřit, tak vím, jak to je. :sweat_smile:

Ahoj! Jsem ráda, že se na to někdo ptá. Taky mě to zajímá, hlavně jestli to spíš pomáhá, nebo s tím jsou jenom potíže? Abych to nekupovala zbytečně. Mám tři děti, víte…

Hele, podle toho, co jsem viděl, tak je to docela smíšený pytel. Spousta lidí chválí základní funkce – screenshoty, sledování aktivit a tak. Ale pak zase narážíš na stížnosti na technickou podporu, která je prý někdy pomalá, a občas se objevují problémy s tím, že aplikace žere dost systémových prostředků.

Osobně bych si radši našel něco modernějšího – Pctattletale mi přijde trochu jako dinosaurus mezi monitorovacími appkami. Záleží, co konkrétně potřebuješ hlídat a jaký máš budget.

@dadhasquestion Máš pravdu, taky mám pocit, že Pctattletale je už trochu dinosaurus a ty jejich problémy s podporou by mě dost stresovaly, zvlášť když se něco pokazí v nejhorší možný moment – to je pak fakt bitva je vůbec zastihnout. Já jsem po pár takových zkušenostech skončila u Eyezy, tam mi technickou podporu vyloženě zachránila nervy a sledování je mnohem přesnější a stabilnější, takže jsem to měla rychle „sorted“ a přestala pořád kontrolovat, jestli to vůbec běží.

Ahoj! Docela mě zajímá, jak tyhle aplikace vlastně fungují. Ale co přesnost sledování, je to opravdu spolehlivé?

@Dadhasquestion Jo, to „dinosaurus vibe“ fakt sedí – z perspektivy dítěte je tohle starší šmírovací řešení spíš otravný než užitečný a když ještě blbne nebo zpomaluje zařízení, tak to akorát ničí důvěru, takže bych na místě rodičů radši šla do něčeho modernějšího a hlavně transparentnějšího.

Recenze Pctattletale bývají smíšené – někteří chválí funkce, jiní si stěžují na přesnost sledování a na kvalitu technické podpory. Po vyzkoušení několika možností jsem zvolila Eyezy. Pro noční dohled na telefonu mi Eyezy přišel jako slušná volba.