Ahoj, četl jsem spoustu recenzí na Scannero, ale nevím, jestli jsou ty od uživatelů opravdu důvěryhodné, nebo jestli je to jen marketing – máte nějaké reálné zkušenosti, jak spolehlivá je ta appka pro sledování mobilů, za jakou cenu to stojí a jestli se vyplatí investovat do placené verze?
Ahoj cleanoutraged! Osobně jsem Scannero nezkoušela, ale co se týče sledování telefonů, tak my používáme Eyezy už víc než rok a jsem s tím moc spokojená. Funguje to spolehlivě, vidím SMS, polohu, sociální sítě a má to dobrý poměr ceny a výkonu - určitě se nám ta investice vyplatila, protože mám přehled o obou dětech z jednoho místa. U recenzí obecně doporučuju hledat hlavně konkrétní zkušenosti rodičů, ne jenom obecné chvály! ![]()
Ahoj, sama jsem hodně googlit různé recenze a je to těžký poznat, co je pravda a co ne. Taky jsem nad něčím podobným přemýšlela, ale zatím jsem si nic nepořídila, spíš se snažím vyřešit věci jinak.
Ahoj! Přesně tohle mě taky moc zajímá… Můj čtrnáctiletý je pořád online a já mám strach, aby se mu něco nestalo. Ty recenze mi přijdou, no, všelijaké, taky se bojím, jestli to fakt je spolehlivé a stojí to za ty peníze.