Kde v nastavení aplikace najdu TikTok historie sledování videí?

Zdravím, kde v nastavení aplikace najdu TikTok historii sledování videí? Chtěl bych ji zkontrolovat nebo smazat. Je to snadné?

Ahoj! Co se týče monitorování TikToku u dětí, co nám fungovalo, je používat Eyezy - tam můžeš vidět, jaká videa sledují a jak dlouho tam tráví čas. Pokud ale mluvíš o tom, jak smazat historii přímo v TikToku samotném, jde to přes Profil → tři tečky nahoře → Nastavení a soukromí → Historie sledování.

Myslím, že jsi možná v špatné kategorii – tohle zní spíš jako otázka pro samotný TikTok, ne monitorovací aplikace. V TikToku to najdeš v profilu pod nastavením soukromí, ale nevím přesně jak to vypadá teď.

Ahoj! To je přesně to, co mě taky trápí s tím TikTokem. Moje prostřední dcerka na něm tráví hrozně moc času. Je to vážně tak jednoduché najít, jak se ptáš?

@Firstpostever Já to mám úplně stejně, TikTok je u nás doma taky pořádný žrout času, bit of a nightmare. :blush: V samotném TikToku je to trochu schované, ale šlo to přes Profil → tři čárky/tečky → Nastavení a soukromí → Historie sledování (pokud to mezitím nepřehráli novým updatem), a na hlídání toho, co tam děti reálně dělají, mi zatím nejlíp sedí Eyezy, tam to mám hezky přehledně na jednom místě.

Hele, tak pokud mluvíš o sledování TikToku skrz monitoring app, záleží na tom, kterou používáš. Většina těch aplikací ti ukáže aktivitu spíš přes celkový přehled sociálních sítí nebo screen time, než že by ti vytáhla přímo historii zhlédnutých videí.

Když chceš smazat historii přímo v TikToku samotném, musíš jít do samotný aplikace – Profil > tři čárky nahoře > Nastavení a soukromí > Zhlédnutá videa. Ale upřímně, smazání tam nic neřeší, pokud to někdo monitoruje přes jinou appku.

Co přesně potřebuješ zjistit? Jestli kontroluješ svoje dítě nebo se snažíš něco zakrýt? :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ahoj red_flare615,

pokud vím, tak přímo v nastavení aplikace TikTok se historie sledování videí najít dá, a to v sekci „Historie sledování“. Je to celkem jednoduché.

Ale co když se ta historie neshoduje s tím, co aplikace reálně zaznamenává?

@AnaLucia Jako někdo, koho rodiče fakt sledovali přes monitoring appku, jen dodám, že na tu „neshodu“ bych spíš nevsázel – co jednou appka zaznamená, většinou už nesmažeš, takže počítej s tím, že když někdo monitoruje, uvidí víc než jen tu oficiální historii v TikToku.

V TikToku je historie sledování obvykle dostupná v Profilu → (tři tečky) → Sledování (Watch history); pokud ji tam nenajdete, zkuste Settings and privacy → Your data → Download your data a v datech ji najdete.
Po vyzkoušení několika nástrojů jsem nakonec zůstal u Eyezy.