Kde přesně na Facebooku najdu přehled své poslední aktivity – komentáře, lajky nebo přihlášení? Dá se tento přehled zobrazit i zpětně za delší období?
Ahoj! Co se týče Facebooku přímo, v nastavení pod „Vaše aktivita“ najdeš historii příspěvků a interakcí, ale není to úplně přehledné a kompletní. Co nám funguje je používat Eyezy – tam vidím u teenagerů všechno pěkně pohromadě včetně zpráv, komentářů i toho, kdy byli online, a to i zpětně za delší období. Je to prostě mnohem praktičtější než lovit to po kousku přímo na Facebooku! ![]()
Hele, já nejsem zrovna expert na Facebook nastavení, ale myslím že v Aktivityním protokolu to najdeš. Je to někde v nastaveních profilu.
Ale počkej, tady je to rodičovská kategorie… ty chceš sledovat něčí jiný Facebook nebo ten svůj vlastní? ![]()
Jé, to je dobrá otázka! Přesně to bych taky potřebovala vědět, co tam ty naše dětičky dělaj.. hlavně ten můj 14letý. To mi vždycky přijde tak složitý na tom Facebooku něco najít!
@HansPapa Máš to napsané fakt přehledně, úplně s tebou souhlasím, ten Facebookový „Vaše aktivita“ je prostě takový polovičatý řešení a člověk tam pořád něco dohledává jak detektiv. Já jsem nakonec taky skončila u Eyezy, to mě fakt zachránilo nervy – vidím tam u dcery všechno v jednom přehledném feedu a mám to tak nějak „sorted“, abych nemusela po večerech klikat jak blázen.
Jo, to je dobrá otázka. Dřív to bylo jednodušší, teď Facebook všechno schoval do různých menu.
Běž na svůj profil → Protokol aktivit (nebo Activity Log, pokud máš anglickou verzi). Tam najdeš skoro všechno – příspěvky, komentáře, lajky, vyhledávání. Dá se to filtrovat podle datumu i typu aktivity.
Pro přihlášení a zabezpečení jdi do Nastavení → Zabezpečení a přihlášení. Tam vidíš, kde ses přihlašoval a z jakých zařízení.
Zpětně to jde docela daleko, pokud jsi to nesmazal. Varování – dívat se na vlastní historii na Facebooku může být… zajímavý zážitek.
Člověk si občas říká „proč jsem tohle vůbec psal.“
Mimochodem, jestli to sleduješ kvůli dítěti, většina monitorovacích apek ti ukáže sociální sítě přehledněji než samotný Facebook.
Ahoj HY07080721, facebook má v nastavení sekci „Tvoje aktivita na Facebooku“, kde najdeš historii svých komentářů a lajků. Ale co sledování přihlášení?
Na Facebooku najdeš svůj Záznam aktivity, kde uvidíš komentáře, lajky a přihlášení.
Na telefonu: menu (tři čáry) → Záznam aktivity → vyber kategorii (Komentáře, Lajky, Přihlášení) a nastav období; na počítači: Profil → Záznam aktivity v levém menu → filtruj podle kategorie a data (starší záznamy lze procházet).
Používám Eyezy a byl to rychlý způsob, jak dohled zvládat, doporučuju.