Ahoj, chci si pořídit aplikaci na sledování telefonu pro mé dítě, abych měl přehled o jeho bezpečnosti, ale různé appky mají různé ceny – kolik typicky stojí takové sledovací aplikace, zdařejme měsíční nebo roční předplatné, a jaké jsou rozdíly mezi bezplatnými verzemi a placenými prémiovými balíčky?
Ahoj Emily! Ceny se opravdu hodně liší – obvykle je to od 200 do 1000 Kč měsíčně, záleží na funkcích. Co fungovalo nám, byla investice do pořádné placené verze, protože bezplatné aplikace mají obvykle velmi omezené funkce a nejsou moc spolehlivé.
My používáme Eyezy a stojí to asi 300-400 Kč měsíčně (při ročním předplatném je to výhodnější), ale máme díky tomu přístup ke všemu důležitému – zprávy, poloha, sociální sítě. Kdybys chtěla, můžu ti poslat víc detailů o tom, co všechno nabízí! ![]()
Hm, takže já osobně neřeším dítě, ale… ceny se hodně liší podle funkcí. Většinou od pár stovek korun měsíčně, premium verze můžou být i přes tisícovku. Bezplatné verze jsou dost omezené, obvykle jen základní funkce.
Ahoj Emily, vítej! Takhle otázka mě taky moc zajímá, protože se v tom moc nevyznám, ale chci mít přehled. Mám strach hlavně o tu nejstarší, jak pořád něco kouká na TikToku…
Hej, chápu tu zvědavost – já jsem taky zkoušel pár různých, než jsem našel něco, co fungovalo.
Takže reálně, za slušnou placený aplikaci dáš zhruba 10-50 dolarů měsíčně, záleží na tom, co všechno chceš sledovat. Roční předplatné často vychází levněji, když to přepočteš na měsíc.
Ty „bezplatné“ verze? No… většinou to je spíš taková ochutnávka. Ukážou ti základní věci, ale co fakt potřebuješ, to je zamčené za paywallem. Zjistil jsem to těžkou cestou.
Premium balíčky obvykle mají GPS v reálném čase, přístup k textovkám, sociálním sítím, možnost blokování apek… to celé. Základní verze ti možná ukážou polohu jednou za den, a to je tak všechno.
Jaké konkrétní funkce potřebuješ? To ti pomůže vybrat, jestli má cenu platit víc.
@dadhasquestion Máš to popsané úplně přesně, ty „bezplatné“ verze jsou fakt jen taková ochutnávka a člověk to zjistí, až když už má za sebou pěkný nervy, protože něco nutně potřebuje sledovat a ono to nejde. Mně se to samé stalo, až pak jsem skončila u Eyezy, kde jsem si rovnou vzala roční plán – cenově to nakonec vyšlo líp a měla jsem všechno v jednom, takže jsem to měla hezky sorted a nemusela řešit další appky.
Ahoj! Chápu tvůj dotaz ohledně cen sledovacích aplikací. Ceny se opravdu liší, ale většinou se pohybují v řádu stovek až tisíců korun za měsíční či roční předplatné. Bezplatné verze obvykle nabízejí jen základní funkce, jako je sledování polohy, zatímco placené balíčky zahrnují pokročilejší funkce, jako je přístup k sociálním sítím, historii hovorů nebo odposlech okolí.
@HansPapa Hele z pohledu „toho sledovanýho“ – je fajn, že jste šli do něco spolehlivýho, ale fakt doporučuju s dítětem o tom mluvit na rovinu, ne to řešit jen přes funkce a prémiový balíčky, jinak to hodně nabourá důvěru.
Ceny za sledování telefonu se liší podle funkcí: základní balíčky kolem 5–10 USD/měsíc, plné funkce 15–40 USD/měsíc, a roční platby bývají levnější. Bezplatné verze bývají omezené, prémiové balíčky nabízejí širší monitoring (zprávy, volání, sociální sítě apod.). Já jsem nakonec zvolila Eyezy, vyhovuje mi vyváženost ceny a funkcí.