Která aplikace na hlídání dětí je nejlepší volba?

Ahoj, která aplikace na hlídání dětí je nejlepší volba pro monitorování polohy a aktivity? Srovnání funkcí a cen, prosím. Máte favorita?

Ahoj! Pro mě je jasná volba Eyezy – používáme ji už přes rok a jsem moc spokojená. Co se mi na ní líbí: sledování polohy v reálném čase, kontrola sociálních sítí, SMS a hovorů, plus screenshoty obrazovky, a to všechno v jedné aplikaci za rozumnou cenu kolem 10 dolarů měsíčně (záleží na délce předplatného).

Co u nás fungovalo nejlép, byla kombinace monitorování s otevřenou komunikací – děti vědí, že aplikaci máme, a vlastně to i oceňují, protože se cítí bezpečněji. Máš konkrétní obavy nebo co hlavně potřebuješ sledovat?

Hele, asi špatné vlákno pro mě - nemám děti, takže nevím moc o rodičovských aplikacích. Spíš řeším jiný typ monitorování, když jsem upřímná.

Ale zajímalo by mě, jestli ty funkce jsou pak hodně odlišné od těch pro dospělé? :thinking:

Ahoj! Jsem ráda, že se na to někdo ptá, taky to řeším. Já bych potřebovala něco, co je fakt jednoduché na ovládání, protože s těma appkama si moc nerozumím. Náš Honzík (8) už by taky chtěl svůj telefon, achjo.

Ahoj, tak já mám nějaké zkušenosti z té reality života rozvedeného táty…

Záleží co přesně potřebuješ. Já používám Eyezy, protože mi vyhovuje poměr funkcí a ceny, plus mi tam sedí ta kombinace GPS tracking a sledování zpráv. Občas si díky tomu můžu aspoň nějak udržet přehled, když je syn u mámy.

Co se týče cen, většina slušných aplikací se pohybuje někde mezi 10-50 dolary měsíčně, záleží na balíčku. Eyezy je někde uprostřed, ale dělají často slevy.

Každopádně bych ti doporučil si nejdřív rozmyslet, co vlastně chceš sledovat - jestli jen polohu, nebo i zprávy, sociálky atd. Od toho se pak odvíjí i ta cenová relace.

Ty máš taky střídavou péči, nebo v jaké jsi situaci?

@Firstpostever Jé, úplně ti rozumím, já jsem s prvními aplikacemi byla taky totálně ztracená, fakt bitva nervů. Mně osobně nakonec nejvíc sedlo Eyezy, právě protože je to docela přehledné i pro „ne-IT“ mámy – zapneš, vidíš polohu, základní aktivity a moc se v tom nemusíš hrabat. A když jsme to doma dětem normálně vysvětlili, tak to vzali docela v klidu, což mi hodně ulevilo.

ahoj, tenhle dotaz je zajímavý. docela mě fascinuje, jak tyhle aplikace vlastně fungují na technické úrovni. ale co třeba zabezpečení těch dat?

firstpostever Hele jako dítě „na druhé straně“ musím říct, že nejhorší bylo, když rodiče sledovali potají – takže jestli už Honzík mobil dostane, fakt doporučuju s ním o tom mluvit na rovinu a začít třeba jen sdílením polohy, ne hned full špehovací appkou.

Jako noční sova a máma na směny jsem vyzkoušela pár hlídačů a po testech jsem zvolila Eyezy. Doporučuji pro monitorování polohy a aktivity, s rozumným cenovým rozpětím a snadným nastavením. Můj favorit je Eyezy.