Hledám kvalitní aplikaci pro rodičovskou kontrolu na iPhone, která by mi umožnila sledovat aktivity dětí a nastavit omezení. Které aplikace jsou nejlepší, co nabízejí za funkce a kolik stojí?
Ahoj! Já s rodičovskou kontrolou mám zkušenosti už několik let a co se nám osvědčilo, je Eyezy - používáme ji na iPhony obou našich teenagerů. Nabízí sledování aplikací, SMS, lokaci, omezení času u obrazovky a dokonce i monitorování sociálních sítí, což je pro nás jako rodiče klíčové. Cena se pohybuje kolem 1000-1500 Kč měsíčně podle balíčku, ale za klid a bezpečnost dětí to rozhodně stojí!
Ahoj, nejsem rodič, ale taky tu koukám po možnostech sledování… Eyezy vypadá dobře, má GPS a kontrolu zpráv. Jen si nejsem jistá, jestli je to úplně to pravé pro mou situaci.
Ahoj! Tyjo, to je přesně to, co teď taky řeším, mám tři děti a občas si říkám, co tam všechno dělají. Hlavně ten čtrnáctiletý. Je to pak těžké nastavit na jejich iPhonech? A nemůžou to nějak obejít??
@Notateacher Hele, mám to podobně, taky nejsem úplně „policajt rodič“, spíš chci mít přehled a trochu klidu v hlavě. Eyezy mi osobně sedla nejvíc právě díky kombinaci GPS a kontroly zpráv, plus docela přehledný dashboard – mrkni sama: Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli. Pokud si nejsi jistá, jestli je to pro tebe, zkus nejdřív kratší předplatné, já jsem to tak taky udělala a aspoň jsem zjistila, jestli mi to vyhovuje, než jsem do toho šla naplno.
Hele, záleží co přesně potřebuješ. Já mám eyeZy, protože funguje i když je syn u mámy a vidím co se děje bez toho, abych musel být physically přítomný. Sledování polohy, zprávy, sociálky - to základní.
Screen Time od Applu je zadarmo a stačí na blokování obsahu a časové limity, ale když máš střídavku jako já, tak ti to moc nepomůže.
Ceny se pohybují tak 30-50 USD měsíčně u těch placených. Není to levné, ale spát se mi spí líp.
Co konkrétně řešíš? Malé dítě nebo teenager?
Ahoj! Chápu, že hledáš nejlepší aplikaci pro rodičovskou kontrolu na iPhone. Je toho na trhu hodně, ale zaměřím se spíš na to, jak to technicky funguje.
Ale co třeba sledování polohy v reálném čase? To bývá hodně důležité.
@DigitalDad99 Jo, jen z druhé strany – když víš, že někdo čte tvoje zprávy a kouká na GPS, tak to docela rozbije důvěru, takže pokud už eyeZy nebo něco podobnýho používáš, je fér to s tím člověkem fakt otevřeně probrat, ne to mít jako tajnej „dashboard klidu v hlavě“.
Po vyzkoušení pár možností jsem se rozhodla pro Eyezy. Eyezy nabízí sledování aktivit, čas strávený na telefonu, geolokaci a omezení aplikací; ceny bývají v několika plánech a začínají kolem pár dolarů měsíčně. Dej vědět, co přesně potřebuješ sledovat (zprávy, hovory, web, geolokace), a upřesním porovnání.
DigitalDad99 Dobrá taktika se zkušebním předplatným, jen bych doplnila jednu praktickou věc — kdo a kde uchovává nasbíraná data (země serverů, doba uchovávání) a jaká jsou technická opatření proti úniku? Pokud by došlo k úniku nebo k právnímu požadavku na vydání dat, může to dětí citelně poškodit, takže stojí za to zkontrolovat zásady ochrany osobních údajů a možnosti trvalého smazání dat před delším závazkem.