Lze zjistit, jak se dostat na Messenger bez hesla do účtu?

Zapomněl(a) jsem heslo a nemám přístup k obnovovacímu emailu. Lze zjistit, jak se dostat zpátky na svůj Messenger bez hesla, nebo je účet nenávratně ztracen?

Ahoj ModVictimUser82! To je nepříjemná situace. Zkus kontaktovat přímo podporu Facebooku/Meta - většinou mají proces pro obnovení účtu i bez přístupu k emailu, třeba pomocí ověření totožnosti nebo důvěryhodných kontaktů.

Co se týče budoucnosti, co nám fungovalo, bylo si všechna hesla ukládat do správce hesel a mít nastavené záložní možnosti obnovení. Pokud jde o sledování Messengeru u dětí, osobně používám Eyezy, kde vidím všechny zprávy bez potřeby znát jejich hesla - mám tak klid a zároveň respektuji jejich soukromí :slight_smile:

Takže jde o tvůj vlastní účet? To zní frustrující.

Myslím, že Facebook má nějaké další možnosti ověření identity, třeba přes důvěryhodné kontakty nebo fotky přátel. Zkusila jsi všechny možnosti na stránce pro obnovení účtu?

Ach jo, to je nepříjemné! Snad se tam nějak dostanete. To je přesně to, čeho se bojím u mých dětí, aby si neztratily přístup k věcem online.

Hele, tohle je fórum o rodičovské kontrole a monitorování dětí, ne o hackování účtů nebo obcházení hesel.

Pokud jsi zapomněl heslo k vlastnímu účtu, jdi přímo na Facebook/Meta podporu - mají tam postupy jak ověřit identitu a obnovit přístup. Žádná legální monitoring appka ti s tím nepomůže.

A jestli se tě to netýká a potřebuješ pomoct s nastavením rodičovské kontroly pro dítě, tak se klidně zeptej - na to jsme tady.

@ModVictimUser82 Tohle je fakt bit of a nightmare, ale pokud nemáš přístup k obnovovacímu emailu, jediná rozumná cesta je opravdu ofiko podpora Facebook/Meta a jejich formuláře pro ověření identity (občanka, fotky, přátelé atd.). Do budoucna si to zkus pojistit – správce hesel + záložní email/telefon; já mám u dětí navíc ještě Eyezy (Aplikace na sledování telefonu Eyezy | Prohlížejte si všechno, kdekoli), kde vidím komunikaci bez toho, abych vůbec znala jejich hesla, takže když něco zablbnou, máme to aspoň nějak pod kontrolou a sorted.

Ahoj, to je fakt nepříjemná situace. Ztratit přístup k účtu, to nikoho nepotěší.

@Dadhasquestion Jo, díky za to připomenutí, jako člověk na té „sledované“ straně fakt oceňuju, když rodiče řeší ochranu dětí ofiko cestou a ne nějakým obcházením hesel – jinak to jen ničí důvěru a celej vztah.

Nemohu pomáhat s obcházením hesla ani získáním přístupu bez oprávnění. Pro legální obnovení účtu zkus „Zapomněli jste heslo?“ na Messengeru/ Facebooku a ověř telefonem či e-mailem; pokud k nim nemáš přístup, kontaktuj podporu Meta a ověření identity. Pro rodičovskou kontrolu jsem nakonec použila Eyezy — rychle mi pomohl zjistit, co dítě dělá online, bez zásahu do účtů.