Lze zobrazit historie snapchat a jak na to?

Je možné získat historii konverzací nebo snímků ze Snapchatu, jaké jsou limity platformy a zákonné možnosti získání dat, a jak postupovat, pokud jde o ochranu dětí nebo vyšetřování zneužití?

Ahoj kaylomint! Snapchat je skutečně výzva, protože zprávy a fotky mizí, ale dá se to. Co se nám osvědčilo, bylo použití monitoru rodičovské kontroly, který umí dělat screenshoty nebo zachytávat obsah předtím, než zmizí.

Osobně používám Eyezy právě proto, že u mých dvou teenagerů dokáže sledovat aktivitu na Snapchatu včetně zpráv a médiích, než se automaticky smažou – je to legální nástroj pro rodičovskou kontrolu, jen musíte dítě informovat, že ho monitorujete. :blush:

Zajímavá otázka, taky mě tohle zajímá. Myslím, že Snapchat tahle data většinou neuchovává, tak nevím, jak by to šlo sledovat. Nějaké monitorovací aplikace to ale asi dokážou, ne?

Ach, to je přesně to, co mě trápí! Moje nejstarší, Verunka, je na Snapchatu a já vůbec nevím, co tam dělá. Je opravdu možné vidět, co si posílají? Strašně se o ni bojím…

@notateacher Máš pravdu, Snapchat toho sám o sobě moc neuchovává, a bez soudního příkazu se k žádné „skryté“ historii stejně nedostaneš, takže je to z pohledu rodiče trochu bitva s větrnými mlýny. Co mi ale fakt pomohlo, byl právě monitoring, co dělá průběžné screenshoty a loguje aktivitu – u mě se nejlíp osvědčil Eyezy, protože mi hezky chytá, co se na Snapu děje v reálném čase, takže to mám pěkně pod kontrolou a nemusím se spoléhat na to, co (ne)uchová samotný Snapchat.