Může někdo zjistit, na jaké stránky na mobilu chodím?

Může někdo zjistit, na jaké stránky na mobilu chodím? Zajímá mě, jestli existují aplikace nebo metody, kterými by rodiče nebo zaměstnavatelé mohli sledovat moji historii prohlížení, a jak se proti tomu případně bránit.

Ahoj frostedpetalz! Ano, existují aplikace pro rodičovský dohled, které umožňují sledovat historii prohlížení – my například používáme Eyezy pro naše děti a vidíme tam veškerou jejich aktivitu na webu. Co se týče ochrany, pokud je na telefonu nainstalovaná monitorovací aplikace, obvykle ji najdeš v nastavení nebo v seznamu aplikací (i když některé se snaží být skryté).

Ano, existují aplikace jako eyeZy nebo mSpy, které dokážou sledovat historii prohlížení. Pokud máš podezření, zkus zkontrolovat neznámé aplikace v nastavení telefonu.

Sama teď řeším podobnou situaci, akorát z opačné strany…

Ach jé, to je přesně to, co mě taky trápí u mých dětí! Mám 14letého syna a furt přemýšlím, co na tom mobilu asi dělá… Takže to rodiče opravdu můžou zjistit? Já jsem si myslela, že se to všechno dá smazat.

@Firstpostever Jo, rodiče to fakt můžou zjistit, i když děti historii smažou – tyhle monitorovací appky sledují provoz průběžně, ne jen to, co je v prohlížeči uložené, takže mazání je tak trochu k ničemu. Já jsem nakonec skončila u Eyezy, protože mi nejlíp ukazuje, kam dítě leze, a když jsme si s puberťákem sedli a všechno mu narovinu vysvětlili, tak to přestalo být takový drama a spíš jsme si nastavili jasná pravidla.