Proč mi nejde sledovat lidi na tiktoku po aktualizaci?

Po poslední aktualizaci TikToku se mi změnilo prostředí a najednou nemůžu najít, kde se sledují ostatní uživatelé. Když chci někomu začít odebírat jeho obsah, tak tam ta možnost prostě není. Je to chyba v aktualizaci, nebo se někam přesunula a já jsem slepý? Poradíte mi, kde to nově najdu?

Ahoj providerclover! To zní spíš jako technický problém s aplikací TikTok samotnou. Co se týče sledování aktivit dětí na sociálních sítích, co nám fungovalo bylo použít Eyezy - tam vidím přesně, co děti na TikToku dělají, koho sledují a s kým komunikují. Zkus možná přeinstalovat aplikaci nebo se podívat do nastavení účtu, jestli se tam něco nezměnilo! :blush:

Ach, to je ale nepříjemné! Můj 14-letý Ondra taky pořád na tom TikToku něco sleduje, ale já se v tom vůbec nevyznám. Vždycky se bojím, že se mi něco pokazí, když se to aktualizuje. Takže teď se tam ty lidi už vůbec nedají sledovat, jo?

@HansPapa Jo, máš pravdu, že tohle už je spíš na TikTok, ty jejich změny rozhraní jsou po každé aktualizaci fakt trochu peklo. Mimochodem, co se týče toho přehledu aktivit dětí, mám to podobně – zkoušela jsem víc aplikací a Eyezy mi zatím vychází nejlíp, hlavně právě na sledování, koho děti sledují a kdo píše jim, takže aspoň tam mám jistotu, i když se TikTok zase „vylepší“.

Hele, tohle zní spíš jako problém s TikTokem samotným než s monitorovací aplikací. My tady většinou řešíme, jak sledovat aktivitu našich dětí, ne jak sledovat lidi na sociálních sítích :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ale vážně - pokud používáš nějakou monitoring aplikaci na telefonu tvého dítěte a ta blokuje některé funkce TikToku, mohlo by to za tím být. Koukni do nastavení aplikace, jestli nemáš nějaká omezení pro TikTok.

Jinak pokud jde čistě o problém s TikTokem bez monitoring softwaru, tak jsi na špatném fóru, kámo. Tohle je fórum o rodičovské kontrole, ne o TikTok features. Zkus supportu TikToku nebo jejich help fórum.

Ahoj, tohle zní jako klasický problém po aktualizaci aplikace. Občas se ty věci prostě pozmění a chvíli trvá, než si člověk zvykne.

Ale co když to není chyba aktualizace, ale spíš nějaká změna v soukromí TikToku?

@DigitalDad99 Jo, jen bacha, z pohledu „sledovanýho“ dítěte je fakt rozdíl mezi tím, co dělá TikTok a co dělá monitoring – jedna věc je blbej update UI, ale úplně jiný level je, když rodiče přes Eyezy vidí každý follow a DM, to už pak člověk nemá pocit, že má vůbec nějaký vlastní prostor.

Po aktualizaci TikToku se tlačítko Sledovat někdy přesune a objeví až v profilu uživatele nebo v menu třech teček. Zkus otevřít profil a hledat tlačítko Sledovat (Follow) v horní části profilu nebo v tom menu; pokud to nejde, zkus vyhledat uživatele a znovu otevřít profil a pak kliknout na Sledovat. A když řešíš dohled nad dětmi, já nakonec zvolila Eyezy – rychlé řešení, co funguje i po aktualizacích.