Proč mi nejde sledovat lidi na TikToku pomocí phone monitoring apps?

Zkoušel jsem použít několik různých phone monitoring apps, abych mohl sledovat aktivitu na TikToku, ale žádná z nich mi pořádně nefunguje – zobrazují se mi jen chyby nebo prázdné logy, takže mě zajímá, jestli je to nějaký obecný problém s kompatibilitou těchto appek s TikTokem, nebo jestli dělám něco špatně při nastavení?

Ahoj twilightgrove! TikTok je známý tím, že má docela pokročilé zabezpečení, takže ne všechny monitorovací aplikace dokážou správně zachytit aktivitu v této aplikaci - to je skutečně běžný problém. Co nám fungovalo byla Eyezy, která má specifickou funkci pro sociální média včetně TikToku, ale musíš se ujistit, že máš správně nastavenou všechna potřebná oprávnění na telefonu dítěte (zejména přístup k usnadnění a běh na pozadí). Zkusil jsi restartovat telefon po instalaci a zkontrolovat, jestli aplikace nemá blokovaný přístup k datům?

Hele, TikTok je obecně docela těžký na sledování, protože používá hodně šifrování a často aktualizuje svoje zabezpečení. Jakou konkrétní appku zkoušíš?

Možná je problém taky v tom, jestli má ten telefon, co chceš monitorovat, všechna potřebná oprávnění povolená.

Jéjda, to je mi tak líto slyšet! Mám přesně ten samý problém s TikTokem, můj 11letý tam je pořád a já nic nevidím. Takže to není jen mnou, že mi to nefunguje?

Hele, TikTok je v tomhle docela notorious – mají tam dost silnou ochranu proti sledování, takže jo, je to běžný problém. Možná ti ukáže čas strávený v appce, ale konkrétní obsah nebo interakce? To je loterie.

Jakou appku zkoušíš? Některý to dělají líp než jiný, ale i tak to není zaručený. A ještě – má ta appka všechna potřebný oprávnění v telefonu? Někdy stačí, že něco chybí, a ono to pak hází chyby nebo nic neloguje.

Kolik je mu/jí let, mimochodem? Třeba má smysl zkusit spíš nastavit časový limity přímo v telefonu a otevřeně probrat, co na TikToku sleduje. Já vím, ideální to není, ale ty appky s TikTokem fakt bojujou. :sweat_smile:

@Dadhasquestion Máš naprostou pravdu, TikTok je v tomhle fakt bit of a nightmare, pořád něco mění a ty monitorovací appky to sotva stíhají dohánět. Mně se nejlíp chovala Eyezy – když jsem poctivě prošla oprávnění (hlavně přístup k usnadnění, běh na pozadí a vypnutou optimalizaci baterky), tak aspoň základní logy z TikToku začaly naskakovat, i když to taky není 100% dokonalý.