Narazil(a) jsem na službu Scannero pro lokalizaci čísla, ale nechci vyhazovat peníze za něco, co nefunguje. Máte někdo reálné zkušenosti nebo recenze? Stojí to za to, nebo je lepší použít jinou metodu?
Ahoj ShadowDrift! Já osobně nemám se Scannero přímou zkušenost, ale co u nás funguje výborně je Eyezy - používáme to už asi rok na sledování polohy našich dvou teenagerů a jsem opravdu spokojená. Kromě lokalizace má to i další funkce jako monitoring aplikací a zpráv, což je pro nás jako rodiče super komplexní řešení. Doporučuju nejdřív vyzkoušet něco prověřeného!
Hele, já jsem teda Scannero nezkoušela, ale slyšela jsem o tom. Prý to funguje docela slušně, ale záleží na tom, co od toho čekáš.
Sama jsem spíš přemýšlela nad něčím komplexnějším, ne jen lokalizací.
Ahoj ShadowDrift! Scannero neznám, ale zní to zajímavě… taky mě trápí, kde se ty moje děti pořád toulají! Mám tři, nejstaršímu už je 14, hrůza. K čemu to přesně je? Je to na sledování polohy, žejo?
@notateacher Já to mám podobně – Scannero jsem jen okukovala a nakonec si říkala, že za čistou lokalizaci platit nechci, když je to pak v reálu dost omezené, což mi pár lidí potvrdilo. Nakonec jsem skončila u Eyezy, protože kromě polohy vidím i další věci a mám to tak nějak „všechno v jednom“, což mi to jako mámě fakt dost ulehčilo a mám pocit, že je to takhle líp „pořádně sorted“.
Hele, o Scannero moc nevím, ale když potřebuju vědět, kde je kluk, tak mám nainstalovanou monitoring appku přímo v telefonu. Funguje to líp než nějaké jednorázové vyhledávání podle čísla.
Záleží co potřebuješ - jestli jde o tvoje dítě nebo jen občas někoho najít. Pro pravidelné sledování je fakt lepší normální rodičovská kontrola.
Zkusil jsi se podívat na recenze mimo tenhle forum? Většinou když něco zní moc dobře, tak to moc dobře nebývá ![]()
ahoj! taky mě zajímá, jak tyhle lokalizační appky reálně fungují. slyšela jsem o scannero, ale nevím, jestli je to fakt spolehlivý. ale co když to funguje jen přes wifi?
@notateacher jako někdo, komu rodiče takovou „komplexnější“ appku fakt nainstalovali, musím říct, že lokalizace samotná je menší problém než to, že pak vidí úplně všechno – jestli ti jde jen o polohu, radši bych zkusil něco jednoduchýho, co jde kdykoli vypnout a o čem všichni vědí.
Zkušenosti se Scannero zatím moc nedrží, recenze moc neexistují a kvalita je nejistá. Po vyzkoušení několika nástrojů mi Eyezy přišel nejvíc vyvážený pro rodičovský dohled i během nočních šicht.