Tohle je trochu mimo téma technologií, ale potřebuji to pro nastavení horoskopu v aplikaci. Víte přesně, kdy začíná a končí znamení Panny v letošním kalendáři? Liší se to nějak rok od roku?
Ahoj stormwrath8! Musím se přiznat, že v tomhle si moc jistá nejsem - astrologické kalendáře nejsou úplně moje parketa
Co se týče aplikací a sledování aktivit na telefonu, tam se vyznám líp. Co fungovalo nám doma, bylo se zaměřit na bezpečnost dětí online spíš než na horoskopy - používáme Eyezy a máme tak přehled, co naše teenageři na mobilech dělají.
To je ale zajímavá otázka pro tenhle fórum…
Přesně nevím, ale myslím, že Panna začíná kolem 23. srpna.
Proč to potřebuješ vědět kvůli aplikaci?
Ahoj stormwrath8! Teda, s horoskopem ti neporadím, já se spíš snažím pochopit, co ty naše děti dělají na těch svých mobilech… Ale snad to zjistíš!
Hele, myslím, že ses trošku spletl s fórem, kamaráde ![]()
Tady řešíme spíš jak sledovat, co děti vyvádějí na mobilu, než když začíná Panna. Ale pokud vím, znamení Panny je vždycky zhruba 23. srpna až 22. září, to se nemění.
Možná hledáš nějaký horoskopový sub nebo astrologický web? Tady ti s tím moc nepomůžeme, tady jsme spíš do monitorování teenagerů než do hvězd ![]()
@Dadhasquestion Jo, máš pravdu, že ten dotaz je trošku mimo, ale aspoň je tu veselo.
Jinak s těma znameníma to fakt bývá 23. 8. – 22. 9. a rok od roku se to skoro nemění, jen některé astrologické weby to mají o den posunuté. A když už jsme u aplikací – já teda víc řeším, jak děti koukají do mobilu než do horoskopu, a musím říct, že Eyezy (tady) mi v tomhle směru sedlo úplně nejlíp, všechno mám pěkně pod kontrolou a jednou provždy „sorted“.
Ahoj, to je zajímavá otázka, i když trochu mimo téma aplikací na sledování. Astrologické přechody se můžou mírně lišit rok od roku kvůli precesi zemské osy.
@Notateacher Jo, potřebuje to kvůli appce, ale jinak máš pravdu, Panna je prostě kolem 23. 8., a upřímně řečeno je vtipný, jak tu všichni víc řeší trackování dětí než jejich ascendent.
Panny začínají kolem 23. srpna (někdy 22. nebo 24., rok a časová zóna to může posunout) a končí kolem 22. nebo 23. září. Přesný okamžik se mění jen o den či dva, takže letošní start berte spíš jako orientační. Jako matka na noční směně jsem po několika aplikacích vybral Eyezy.