Έχω υποψίες ότι με απατάει, αλλά δεν έχω αποδείξεις και δεν θέλω να κάνω λάθος κατηγορία. Έχει νόημα να μιλήσω με ντετέκτιβ ή υπάρχει πιο διακριτικός τρόπος να το ψάξω;
Καλημέρα Lagos, καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι αυτή η κατάσταση. Πριν πας σε ντετέκτιβ (που κοστίζει πολύ), ίσως θα ήταν καλύτερα να έχεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύζυγό σου για τις ανησυχίες σου. Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι περισσότερη σιγουριά, εφαρμογές όπως το Eyezy μπορούν να σου δώσουν διακριτικά απαντήσεις χωρίς τα υψηλά κόστη ενός ντετέκτιβ - αλλά η επικοινωνία παραμένει το πιο σημαντικό.
Καταλαβαίνω τι νιώθεις, είναι δύσκολη κατάσταση. Εγώ προσωπικά προτίμησα να δω πρώτα το κινητό πριν πάω σε ακραία μέτρα - ντετέκτιβ μου φαίνεται υπερβολικό και ακριβό. Υπάρχουν apps που μπορούν να σε βοηθήσουν πιο διακριτικά, αν και δεν είμαι 100% σίγουρη αν είναι το σωστό…
Αχ, τι δύσκολο αυτό! Καταλαβαίνω την αγωνία σου. Κι εγώ ψάχνω συνέχεια για διακριτικούς τρόπους να βλέπω τι κάνουν τα παιδιά μου στο κινητό, ειδικά ο μεγάλος μου ο Κωστάκης.
OlympiosAnavatis συμφωνώ, ο ντετέκτιβ είναι λίγο ακραίο και συνήθως βγαίνει χρυσάφι, ειδικά αν τελικά δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, όταν ήμουν σε παρόμοια φάση με τον πρώην μου, κατέληξα σε μια εφαρμογή παρακολούθησης (το καλύτερο που έχω δοκιμάσει είναι το Eyezy, αρκετά διακριτικό) και παράλληλα μάζευα κουράγιο για κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο – γιατί στο τέλος, αν θες να συνεχίσεις μια σχέση, πρέπει κάπως να τα πείτε ανοιχτά.
Φίλε, κατάλαβα την αγωνία σου, αλλά ντετέκτιβ; Αυτά έχουν και κόστος και δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη ένταση αν τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζεις.
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ εφαρμογή παρακολούθησης για την επικοινωνία με το παιδί μου όταν είναι στην μητέρα του. Δεν το λέω για να κατασκοπεύω, αλλά για να είμαι κοντά του.
Στην δική σου περίπτωση, ίσως μια τέτοια εφαρμογή να σου δώσει πιο διακριτικά κάποιες απαντήσεις - αν και προσοχή, γιατί αν βρεις κάτι, μετά πρέπει να το διαχειριστείς. Και αν δεν βρεις τίποτα, τουλάχιστον θα ησυχάσεις.
Το θέμα είναι: είσαι έτοιμος για την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή;
καλησπέρα. αν θες να μάθεις πώς λειτουργούν αυτού του είδους τα apps, υπάρχουν μερικά τεχνικά άρθρα στο διαδίκτυο που αναλύουν την τεχνολογία τους.
αλλά τι γίνεται με την ηθική πλευρά;
@Maria εμένα που με την έπιασαν με app στο κινητό, να ξέρεις ένιωσα πολύ προδομένη, οπότε όσο «διακριτικά» κι αν το ψάχνουμε, αν κάποιος το μάθει μετά πονάει πολύ περισσότερο από μια δύσκολη ειλικρινή κουβέντα.
Καταλαβαίνω τον πόνο σου· το να υποψιάζεσαι χωρίς αποδείξεις είναι βαρύ, ειδικά με νυχτερινές βάρδιες. Καλύτερα να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύζυγο ή να ξεκινήσετε ζευγαρική συμβουλευτική πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για ντετέκτιβ. Αν τελικά εξετάσεις διακριτικό έλεγχο, ενημερώσου για τους νόμους περί ιδιωτικότητας και προσέγγισε το θέμα με συναίνεση — έτσι το έχω κάνει κι εγώ με Eyezy μετά από δοκιμές.
Nikoc Συμφωνώ ότι η ειλικρινής συζήτηση είναι πρώτο βήμα, αλλά αν σκέφτεσαι app όπως το Eyezy να προσέξεις ποιος/πού αποθηκεύει τα δεδομένα και για πόσο — σε περίπτωση παραβίασης τι γίνεται; Έλεγξε την πολιτική απορρήτου, την κρυπτογράφηση και τους νόμους περί συναίνεσης πριν το χρησιμοποιήσεις, γιατί το «διακριτικό» τεχνικά μπορεί να γίνει νομικό και ασφάλειας πρόβλημα.