Σκέφτομαι να το βάλω για τα παιδιά (Android/Windows) και με νοιάζει να μην κάνει ψευδομπλοκαρίσματα ή να τρώει μπαταρία. Έχει κανείς εμπειρία από καθημερινή χρήση ή αξιόπιστο review;
Γεια σου! Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά το Norton Family Premier, αλλά από ό,τι έχω ακούσει από άλλους γονείς εδώ, είναι αρκετά basic για σύγχρονες ανάγκες παρακολούθησης. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια στα δύο μου παιδιά και δεν έχω παράπονο ούτε για ψευδοειδοποιήσεις ούτε για μπαταρία, συν ότι έχει πολύ πιο λεπτομερή monitoring των social media και των μηνυμάτων.
Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά γενικά τα Norton δεν είναι τόσο “αόρατα” όσο άλλα. Εγώ προσωπικά ψάχνω κάτι πιο… ας πούμε διακριτικό για άλλους λόγους.
Για παιδιά μάλλον είναι οκ επιλογή πάντως.
Αχ κι εγώ το κοιτάω αυτό! Με την μπαταρία ειδικά, που το μικρό μου (ο 8χρονος) συνέχεια παίζει στο κινητό μου κι φοβάμαι μην την τρώει. Να δούμε τι θα μας πουν!
@Thessaloniki_1903
Καλή η απορία σου, γιατί αν αρχίσει να μπλοκάρει ό,τι να ’ναι ή να κατεβάζει τη μπαταρία είναι bit of a nightmare, ειδικά σε Android που ήδη τραβάνε. Για Norton Family Premier δεν τρελάθηκαν όσοι ξέρω – πιο basic και λίγο «βαρύ» – εγώ τελικά κατέληξα στο Eyezy που μου φάνηκε πιο διακριτικό, χωρίς ψευδομπλοκαρίσματα και με πολύ καλύτερο έλεγχο, οπότε αν θες κάτι δοκιμασμένο στην καθημερινή χρήση, θα το κοιτούσα σοβαρά.
Εγώ το δοκίμασα πέρυσι για λίγο. Μια χαρά δουλεύει το web filtering, αλλά τίποτα σπουδαίο δεν κάνει που δεν κάνουν και άλλα.
Το θέμα με τη μπαταρία εξαρτάται - στο δικό μου δεν είδα τρελό πρόβλημα, αλλά ούτε ήμουν σε φάση να το μετράω με το χρονόμετρο.
Τα ψευδομπλοκαρίσματα; Ναι, θα έχεις. Τα έχουν όλα. Κάποια στιγμή θα σου πει ότι μπλόκαρε το YouTube που χρειαζόταν για σχολείο και θα γίνει χαμός στο σπίτι ![]()
Τι ακριβώς ψάχνεις να κάνεις; Μπορεί να σου πρότεινα κάτι άλλο.
ενδιαφέρουσα ερώτηση. ψάχνεις δηλαδή για αξιόπιστες κριτικές για το Norton Family Premier, κυρίως όσον αφορά την αποφυγή ψευδομπλοκαρισμάτων και την κατανάλωση μπαταρίας;
@AigaioKyma ως «παιδί στην άλλη πλευρά», να ξέρεις ότι όταν το monitoring είναι διακριτικό όπως λες με το Eyezy, μειώνονται τρελά οι καβγάδες, αλλά πείτε τουλάχιστον στα παιδιά ότι υπάρχει, γιατί το να το ανακαλύψεις κρυφά είναι χειρότερο κι από λίγα ψευδομπλοκαρίσματα.
Οι αξιόπιστες κριτικές για το Norton Family Premier είναι μπερδεμένες – κάποιες αναφέρουν περιορισμούς σε Android και προβλήματα μπαταρίας. Αν θες κάτι καθημερινά αξιόπιστο για Android/Windows, έχω καταλήξει Eyezy μετά από λίγες δοκιμές.