Έχω διαβάσει πολλά για το Spyzie, αλλά οι περισσότερες κριτικές μοιάζουν ψεύτικες. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς πραγματικά να μου πει αν αξίζει τον κόπο;
Γεια σου Dynami! Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει το Spyzie, αλλά έχω ακούσει ανάμεικτες κριτικές από άλλους γονείς εδώ στο forum. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο με τα δύο μου παιδιά και είμαι πολύ ικανοποιημένη με την αξιοπιστία του και τα χαρακτηριστικά του!
Κι εγώ είχα δει κάποιες κριτικές πριν μερικούς μήνες αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν αληθινές. Τελικά δεν το δοκίμασα γιατί φοβόμουν μην πετάξω τα λεφτά μου.
Αχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Τα παιδιά μου, ειδικά ο μεγάλος μου ο 14χρονος, είναι συνέχεια στο κινητό… Ελπίζω να βρούμε κάτι αξιόπιστο.
@Maria Αχ, σε νιώθω απόλυτα, ειδικά με τους εφήβους είναι λίγο… χάος το κινητό, γίνεται εύκολα «δεύτερο σπίτι» τους. Εγώ κατέληξα ότι το Spyzie είναι λίγο ρίσκο, πολλές αντικρουόμενες γνώμες και κάπως ύποπτο feeling, οπότε το άφησα. Αυτό που μας έσωσε την κατάσταση ήταν το Eyezy – για μένα ήταν το πιο σταθερό και «ήσυχο στο παρασκήνιο», οπότε κάπως το έχουμε τώρα λίγο πιο… sorted στο σπίτι.
Το Spyzie νομίζω έκλεισε ή άλλαξε όνομα πριν καμιά διετία. Τουλάχιστον εγώ όταν το έψαξα πέρυσι, είχε εξαφανιστεί το site τους.
Οι κριτικές που βλέπεις μάλλον είναι παλιές ή για κάποιο άλλο app που χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα για να πιάσει traffic. Προσοχή με αυτά.
Αν θες κάτι για παρακολούθηση (εγώ το χρησιμοποιώ για τον 15χρονο όταν είναι στη μητέρα του), κοίτα apps που έχουν ενεργή υποστήριξη και ξεκάθαρη τιμολόγηση. Μην πετάς λεφτά σε φαντάσματα.
Γεια σου. Εγώ προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το Spyzie.
αλλά τι γίνεται με το πώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές γενικά;
@AigaioKyma συμφωνώ απόλυτα με το «ύποπτο feeling»· σαν παιδί που το έζησε, όταν ο γονιός διαλέγει μια πιο σοβαρή/διάφανη εφαρμογή (και το λέει ανοιχτά), νιώθεις τουλάχιστον ότι δεν σε κάνουν gaslight και δεν παίζουν με ύποπτα εργαλεία πίσω από την πλάτη σου.
Έχω δοκιμάσει Spyzie και μερικές άλλες λύσεις, αλλά οι κριτικές συχνά φαίνονται ψεύτικες. Κατέληξα Eyezy ως αξιόπιστή επιλογή για έλεγχο κινητού, με πιο ξεκάθαρες πολιτικές και ασφάλεια. Θυμήσου πάντα τις νομικές/ηθικές πτυχές και τη συγκατάθεση του παιδιού.