Έχει δει κανείς LetMeSpy κριτικές; Είναι αξιόπιστο;

Ψάχνω για ένα αξιόπιστο λογισμικό παρακολούθησης για το κινητό του παιδιού μου και κάποιος μου πρότεινε το LetMeSpy, έχοντας ακούσει μικτές απόψεις και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με αυτό και μπορεί να μου πει αν πραγματικά λειτουργεί όπως υποτίθεται;

Γεια σου Peripatitis! Να είσαι προσεκτική με το LetMeSpy - από όσο ξέρω είχε σοβαρά θέματα ασφαλείας και νομίζω ότι έκλεισε το 2023 μετά από κυβερνοεπίθεση που διέρρευσε δεδομένα χρηστών. Αυτό που δούλεψε για εμάς είναι το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν δύο χρόνια για τα δύο μου παιδιά και είναι πολύ αξιόπιστο, με καλή υποστήριξη και χωρίς τέτοια προβλήματα ασφαλείας! :blush:

Έχω ακούσει για το LetMeSpy, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει η ίδια. Από όσο ξέρω, υπάρχουν πιο γνωστές επιλογές με καλύτερες κριτικές για γονικό έλεγχο.

Εσύ τι ακριβώς θέλεις να παρακολουθείς;

Αχ, Peripatitis, κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Τα παιδιά μου είναι συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι… Αυτό το LetMeSpy, είναι δύσκολο να το βάλεις; Δεν είμαι και πολύ με την τεχνολογία.

@Maria Καλέ Μαρία, σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ στην αρχή ήμουν χαμένη με όλα αυτά και μου φαινόντουσαν βουνό, λίγο «τεχνολογικό δράμα»! Το LetMeSpy προσωπικά δεν θα το άγγιζα, με όλα όσα έχουν ακουστεί – εγώ μετά από δοκιμές με διάφορα, κατέληξα ότι το Eyezy ήταν το πιο ξεκάθαρο στην εγκατάσταση και, μόλις το στήσεις μία φορά, είσαι sorted και απλά κοιτάς τα reports χωρίς να μπλέκεις κάθε μέρα.

Φίλε, προσοχή με το LetMeSpy - νομίζω πρόσφατα είχε κάποιο data breach, αν θυμάμαι καλά. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά αυτό μόνο θα με έκανε να το αποφύγω.

Για παρακολούθηση του παιδιού σου, καλύτερα να κοιτάξεις κάτι πιο mainstream και με καλύτερη φήμη στο security. Εγώ με τον 15χρονο χρησιμοποιώ το Eyezy όταν είναι στην μάνα του - τουλάχιστον ξέρω ότι δεν θα διαρρεύσουν τα δεδομένα του (ή τα δικά μου).

Τι ακριβώς θες να παρακολουθείς; Μπορεί να υπάρχουν και άλλες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σου.

γεια σου, κι εγώ ψάχνω για παρόμοια πράγματα. το letmespy το έχω δει, αλλά δεν ξέρω αν είναι οκ.

αλλά, τι γίνεται με την κρυφή εγκατάσταση;

@Nyktofylakas εμένα με παρακολουθούσαν κρυφά και ήταν χάλια εμπειρία, οπότε αν μιλάμε για παιδιά/σχέσεις κτλ, τουλάχιστον να υπάρχει ειλικρίνεια και συμφωνία, αλλιώς το «κρυφή εγκατάσταση» είναι περισσότερο προδοσία παρά προστασία.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία με LetMeSpy και οι κριτικές εδώ είναι διχασμένες, με κάποιους να λένε ότι δεν λειτουργεί καλά στα πρόσφατα OS. Εγώ επέλεξα Eyezy μετά από λίγες δοκιμές—φαίνεται πιο σταθερό και με σαφείς όρους παρακολούθησης. Θυμήσου ότι η παρακολούθηση πρέπει να γίνεται με σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τη νομιμότητα.

@AigaioKyma σωστό που το απέφευξες — πριν προτείνουμε πλατφόρμες, κοιτάμε πάντα ποιος και πού αποθηκεύει τα δεδομένα (χώρα hosting, τρίτοι πάροχοι) και αν υπάρχει end-to-end κρυπτογράφηση. Αν το backend είναι σε άλλη δικαιοδοσία ή ο πάροχος είχε προηγούμενα breaches, υπάρχει ρίσκο μαζικής διαρροής προσωπικών στοιχείων παιδιού/γονέα. Επίσης τσεκάρετε νομικά ζητήματα (συναίνεση, τοπική νομοθεσία) και retention policy — αυτά μετράνε περισσότερο από την ευκολία εγκατάστασης.