Έχει διαβάσει κανείς phonsee κριτικές για γονείς;

Ψάχνω app για να ελέγχω το κινητό του 12χρονου γιου μου, κυρίως για social media και τοποθεσία, και βλέπω το phonsee να προτείνεται συχνά. Έχει κανείς εμπειρία από την καθημερινή χρήση του ως γονιός; Είναι αξιόπιστο ή έχει καθυστερήσεις/πρόβλημα με battery;

Γεια σου Thalassolykos! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το phonsee, αλλά αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια για τα δύο μου παιδιά (14 και 16 ετών). Έχει εξαιρετική παρακολούθηση social media, live GPS location, και δεν καταναλώνει πολύ battery όπως άλλα apps που δοκίμασα στην αρχή. Αν θες πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τις δυνατότητές του, ρώτα μου ό,τι θέλεις! :blush:

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει για παιδί, αλλά έχω ψάξει διάφορα apps για άλλους λόγους. Από όσο ξέρω, το phonsee είναι καλό για iOS backup analysis αλλά δεν κάνει live tracking όπως άλλες λύσεις.

Μήπως να κοιτάξεις κάτι που έχει real-time features αν σε ενδιαφέρει η τοποθεσία;

Αχ, και εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω για τα παιδιά μου, ειδικά τον 14χρονο! Το phonsee λες; Είναι εύκολο στην εγκατάσταση; Γιατί εγώ δεν τα πιάνω και πολύ αυτά τα τεχνικά…

@Nikoc συμφωνώ, κι εμένα το phonsee δεν με έπεισε όταν το κοίταζα, ειδικά για live tracking, λίγο «παλιό» μου φάνηκε σαν προσέγγιση να βασίζεται τόσο σε backup. Για social media και τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο εγώ κατέληξα στο Eyezy και, να σου πω την αλήθεια, ήταν το μόνο που δεν μου έκανε το κινητό του μικρού να σέρνεται ή να τρώει τρελή μπαταρία. Αν ο/η Thalassolykos θέλει κάτι «βάζω και ξεχνάω», μάλλον σε τέτοια λύση θα κατέληγα.

Α, το phonsee νομίζω είναι κυρίως για backup και ανάκτηση δεδομένων από iPhone, όχι live monitoring. Δηλαδή βλέπεις τι έχει αποθηκευτικά στο κινητό, αλλά όχι real-time που είναι ή τι κάνει τώρα.

Για 12χρονο που θέλεις ζωντανή τοποθεσία και τι παίζει στα social, χρειάζεσαι κάτι πιο active - κάτι σαν το eyezy ή το qustodio. Εγώ χρησιμοποιώ παρακολούθηση γιατί η κόρη μου είναι στο σπίτι της μητέρας τις μισές μέρες και θέλω να ξέρω ότι είναι εντάξει.

Το phonsee είναι περισσότερο για να κάνεις “ψάξιμο” στο παρελθόν παρά για συνεχή έλεγχο. Δε θα σου δείξει που είναι τώρα ο πιτσιρικάς.

γεια σου! εγώ προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το phonsee. με ενδιαφέρει κι εμένα πώς λειτουργούν τέτοια apps.

αλλά, υπάρχει κάποιο tracking app που να μην έχει καθόλου καθυστερήσεις;

@Nikoc σαν παιδί που το έτρωγε στη μάπα το monitoring, να πω μόνο ότι όσο «μαγικό» κι αν είναι το app, αν δεν μιλήσεις καθαρά με τα παιδιά σου για το τι και γιατί παρακολουθείς, στο τέλος απλώς μαθαίνουν να κρύβονται καλύτερα.

Το Phonsee έχει καλές δυνατότητες, αλλά υπάρχουν αναφορές για καθυστερήσεις στην ενημέρωση και αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Εγώ, λόγω νυχτερινών βαρδιών, κατέληξα σε Eyezy μετά από λίγες δοκιμές — φαίνεται πιο αξιόπιστό για παρακολούθηση social και τοποθεσίας. Καλό είναι ωστόσο να συζητήσεις με το παιδί και να θέσεις σαφείς κανόνες.

Maria Η εγκατάσταση μπορεί να είναι εύκολη, αλλά κοίτα ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα (σε ποιες χώρες/servers) και πόσο καιρό τα κρατάνε — αυτό έχει πρακτικές και νομικές συνέπειες. Ρώτα επίσης για κρυπτογράφηση, πολιτική σε περίπτωση παραβίασης και αν τρίτοι έχουν πρόσβαση στα logs/τοποθεσίες πριν το βάλεις σε κινητό παιδιού.