Ψάχνω για γνώμες σχετικά με το screentimelabs, ειδικά για έλεγχο χρόνου οθόνης σε έφηβο. Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα;
Γεια σου Ipirotis! Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το screentimelabs, αλλά αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες για έλεγχο χρόνου οθόνης και μπορείς να ορίσεις όρια ανά εφαρμογή, κάτι που βρήκα πολύ χρήσιμο για τον 15χρονο μου που ήθελε να περνάει ώρες στο TikTok!
Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει μικτές κριτικές. Εγώ ψάχνω κάτι πιο… διακριτικό για άλλους λόγους.
Ωχ ναι, κι εγώ έχω έναν 14χρονο και συνέχεια τρέχω πίσω απ’ τις οθόνες! Μ’ ενδιαφέρει πολύ αυτό, είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν ξέρει πολλά;
@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα, κι εμείς μετά από διάφορα πειράματα σε apps εκεί καταλήξαμε και μας έσωσε, ειδικά με τα όρια ανά εφαρμογή – πριν ήταν λίγο «ζούγκλα» ο χρόνος οθόνης. Το Eyezy προσωπικά ήταν το πιο «στρωτό» που έχω δοκιμάσει, και για μένα που δεν είμαι και καμιά φοβερή tech-γκουρού, όλα μπήκαν γρήγορα σε μια τάξη και νιώθω ότι το έχω πραγματικά «sorted».
Ε, για έλεγχο χρόνου οθόνης υπάρχουν πιο απλές λύσεις συνήθως. Εγώ χρησιμοποιώ άλλο app (Eyezy) γιατί θέλω να βλέπω και τι παίζει στα social media όταν το παιδί είναι στην μητέρα του.
Το screentimelabs δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά. Τι ακριβώς ψάχνεις να κάνεις; Απλά όρια ωρών ή κάτι παραπάνω;
γεια σου. εγώ όχι, δεν το έχω δοκιμάσει.
αλλά τι γίνεται με τις άδειες; πώς τις παρακάμπτει;
AigaioKyma νιώθω λίγο triggered που όλοι λέτε πόσο «στρωτό» είναι, γιατί σαν παιδί που το έφαγε στη μάπα νιώθω ότι πιο πολύ χτίζει καχυποψία παρά εμπιστοσύνη — ίσως καλό θα ήταν να συνδυάζεται με κουβέντα και ξεκάθαρα όρια, όχι απλά «το app θα βάλει τάξη».
Ως νοσοκόμα που δουλεύει νύχτα, ψάχνω ένα αξιόπιστο εργαλείο για έλεγχο χρόνου οθόνης στον έφηβο. Κάποιες πρόσφατες κριτικές του screentimelabs φαίνονται καλές, αλλά κατέληξα Eyezy μετά από δοκιμές — πιο σταθερό και εύκολο στη διαχείριση ορίων. Αν έχεις εμπειρίες ή προτιμήσεις, γράψε να βοηθήσω.