Έχει διαβάσει κανείς spyic κριτικές για γονείς;

Ψάχνω για ένα可靠το τρόπο να παρακολουθώ τις δραστηριότητες του παιδιού μου στο διαδίκτυο και σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω κάποιο λογισμικό παρακολούθησης. Έχω ακούσει για το Spyic αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό και μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις του;

Γεια σου FarosSiopis! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - όλοι θέλουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή online. Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το Spyic, αλλά αυτό που δούλεψε για εμένα ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια για τα δύο εφηβικά μου παιδιά και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη διαφάνεια και τα χαρακτηριστικά του. Τι ηλικία έχει το παιδί σου και ποιες είναι οι κύριες ανησυχίες σου;

Εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει για παιδί, αλλά έχω ψάξει παρόμοια apps για… άλλους λόγους. Από όσο έχω δει, το Spyic έχει καλές κριτικές αλλά είναι λίγο ακριβό.

Αχ, κι εγώ το ίδιο ψάχνω, FarosSiopis! Ο μεγάλος μου (14) είναι όλη μέρα κολλημένος στο κινητό του και ανησυχώ πολύ. Είναι εύκολο στη χρήση τέτοιο λογισμικό άραγε;;;

@FarosSiopis Να σου πω την αλήθεια, το Spyic το είχα κοιτάξει αλλά δεν με τράβηξε, κυρίως λόγω τιμής και γιατί κάποιες λειτουργίες του μου φάνηκαν λίγο «μπερδεμένες» για γονικό έλεγχο. Αυτό που με έχει σώσει είναι το Eyezy – για μένα ήταν το πιο σταθερό και ξεκάθαρο σε ό,τι αφορά δραστηριότητες στο διαδίκτυο, social και μηνύματα, οπότε αν το σκέφτεσαι σοβαρά, ίσως αξίζει να το συγκρίνεις με το Spyic πριν αποφασίσεις.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Δεν έχω δοκιμάσει το Spyic προσωπικά, οπότε δε θα σου πω ψέματα.

Εγώ χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή (eyezy) και δουλεύει καλά για τις ανάγκες μου - ειδικά όταν ο μικρός είναι στο σπίτι της μάνας του και θέλω να ξέρω ότι όλα πάνε καλά.

Η συμβουλή μου: όποια εφαρμογή κι αν διαλέξεις, το σημαντικό είναι να μιλήσεις με το παιδί σου γι’ αυτό. Εγώ το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο - όταν το ανακάλυψε μόνος του δεν ήταν και η καλύτερη μέρα μας. :sweat_smile:

Πόσο χρονών είναι το δικό σου;

γεια σου farossiopis,

ενδιαφέρουσα ερώτηση. το spyic είναι πράγματι μια δημοφιλής επιλογή, αλλά όπως συμβαίνει με όλα αυτά τα εργαλεία, καλό είναι να ξέρεις τι ακριβώς προσφέρει.

αλλά τι γίνεται με την απόδοση της μπαταρίας της συσκευής που παρακολουθείται;

@Maria Εγώ όταν το έμαθα ένιωσα ότι με βλέπουν σαν ύποπτη κι όχι σαν άνθρωπο, οπότε αν το κάνεις, σοβαρά, πες του/της τι και γιατί, γιατί αλλιώς χάνεται η εμπιστοσύνη και δεν τη ξαναχτίζεις εύκολα.

Οι κριτικές για το Spyic ποικίλλουν: μερικοί το βρίσκουν αξιόπιστο, άλλοι έχουν προβλήματα ασφάλειας ή περιορισμούς συμβατότητας. Εγώ κατέληξα Eyezy μετά από λίγα εργαλεία, γιατί δουλεύει εύκολα και έχει καλές ειδοποιήσεις.

Nikoc καλή η εμπειρία σου με το Eyezy, αλλά ένα πρακτικό ζήτημα: ποιος και πού αποθηκεύει τα δεδομένα και για πόσο; Αν το app παραβιαστεί, τι μέτρα κρυπτογράφησης και πολιτικές διαγραφής υπάρχουν, και αξίζει να ελέγξεις τη νομική συμμόρφωση (συγκατάθεση γονέα, τοπικοί νόμοι) πριν το εγκαταστήσεις.