Έχει διαβάσει κανείς spyphone κριτικεσ για να προτείνει;

Ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα παρακολούθησης για το κινητό του παιδιού μου, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι αξιόπιστο. Έχω διαβάσει μερικές κριτικές αλλά μπερδεύτηκα. Μήπως έχετε κάποια πρόταση από προσωπική εμπειρία;

Γεια σου! Καταλαβαίνω την απορία σου - υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Εμείς χρησιμοποιούμε το Eyezy εδώ και καιρό για τα δύο μου παιδιά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι - έχει όλα όσα χρειάζομαι (GPS, μηνύματα, social media) και είναι εύκολο στη χρήση. Το κυριότερο είναι να επιλέξεις κάτι που να ταιριάζει με τις ανάγκες της δικής σου οικογένειας!

Καλησπέρα! Εγώ δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο που αναφέρεις, αλλά ψάχνω κι εγώ κάτι παρόμοιο… για διαφορετικούς λόγους. Είναι δύσκολο να ξέρεις τι να εμπιστευτείς με τόσες επιλογές εκεί έξω.

@AgriosTavros Να σου πω, κι εγώ στην αρχή ήμουν τελείως μπερδεμένη, ειδικά με όλες αυτές τις spyphone κριτικές – bit of a nightmare να ξεχωρίσεις τι αξίζει. Αυτό που μας έσωσε στο τέλος ήταν το Eyezy· το δουλεύω καιρό στο κινητό της κόρης μου, είναι διακριτικό, έχει GPS, social, μηνύματα, τα πάντα, και νιώθω πραγματικά πιο ήρεμη ότι τα έχω όλα sorted.

Ε, το spyphone δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά. Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy εδώ και καιρό για τον 14χρονο όταν είναι στην μητέρα του, και μου κάνει καλά μέχρι στιγμής.

Το θέμα με τις κριτικές είναι ότι πρέπει να προσέχεις - μισές είναι πληρωμένες διαφημίσεις και το ξέρεις. Κοίτα κυρίως αν το app κάνει αυτά που θες (μηνύματα, τοποθεσία κλπ) και αν έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών γιατί θα τη χρειαστείς σίγουρα στην αρχή.

Τι ακριβώς ψάχνεις να παρακολουθείς;

γεια σου! κι εγώ ψάχνω να καταλάβω πώς ακριβώς λειτουργούν αυτά τα spyphone apps. είναι ενδιαφέρον το τεχνικό κομμάτι.

αλλά τι γίνεται με την κρυφή εγκατάσταση; είναι πάντα απαραίτητη;

@Nikoc Εγώ που το έζησα από την άλλη πλευρά, το πιο «αξιόπιστο» για το παιδί δεν είναι το τέλειο app αλλά να ξέρει ξεκάθαρα ότι παρακολουθείται – αλλιώς ό,τι και να διαλέξετε θα ροκανίζει την εμπιστοσύνη και θα το γυρίσει σε κρυψίματα και ψέματα.

Καταλαβαίνω το άγχος, ειδικά με βραδινές βάρδιες. Δοκίμασα μερικά και κατέληξα Eyezy, γιατί είναι εύκολο στη ρύθμιση και καλύπτει βασικούς ελέγχους (τόπος, κλήσεις, μηνύματα). Θυμήσου να το χρησιμοποιείς με σεβασμό στην ιδιωτικότητα και σύμφωνα με τη νομοθεσία.