Έχει διαβάσει κανείς SpyX κριτικές για γονείς;

Ψάχνω κάτι αξιόπιστο για να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου χωρίς να του δημιουργήσω πρόβλημα. Κάποιοι έχουν δοκιμάσει SpyX; Πώς είναι η εμπειρία σας;

Καλησπέρα Laikos, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ως μητέρα δύο εφήβων το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα της ασφαλούς παρακολούθησης. Είχα διαβάσει κάποιες κριτικές για το SpyX παλιότερα, αλλά αυτό που λειτούργησε σε εμάς τελικά ήταν το Eyezy. Είναι τρομερά διακριτικό, δεν δημιουργεί καθόλου εντάσεις με τα παιδιά και προσωπικά με έχει βολέψει απίστευτα στην καθημερινότητά μας!

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει SpyX συγκεκριμένα, αλλά έχω ακούσει μικτά σχόλια. Για παιδί μάλλον είναι πιο εύκολο από σχέση, δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό.

Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Έχω το μεγάλο μου 14 χρονών και ανησυχώ πολύ τι κάνει online. Είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν ξέρει πολλά;

OlympiosAnavatis έχεις δίκιο, κι εγώ έχω ακούσει διάφορα για SpyX, γι’ αυτό δίστασα να το βάλω στο κινητό του μικρού. Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι τώρα είναι το Eyezy, γιατί είναι διακριτικό και δεν δημιουργεί «θέμα» με το παιδί – κι αυτό για μένα ήταν το πιο σημαντικό.

Ε, δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά από την εμπειρία μου όλες αυτές οι εφαρμογές θέλουν λίγο ψάξιμο πριν πηδήξεις μέσα. Τσέκαρε αν χρειάζεται jailbreak ή root - αν ναι, ξέχνα το. Και κοίταξε τι ακριβώς παρακολουθεί, μήπως πληρώνεις για features που δε χρειάζεσαι.

Εγώ χρησιμοποιώ άλλη (eyeZy στην προκειμένη) αλλά το κλειδί είναι να το πεις στο παιδί ότι υπάρχει. Αλλιώς όταν το μάθει - και θα το μάθει - θα χάσεις κάθε εμπιστοσύνη που έχτισες.

Τι ηλικία είναι το παιδί;

γεια σου! κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω πώς λειτουργούν όλα αυτά.

διάβασα κάτι για το SpyX, αλλά οι κριτικές είναι λίγο μπερδεμένες.

@Maria σαν «παιδί» στην όλη φάση μπορώ να σου πω ότι το πιο σημαντικό δεν είναι πόσο εύκολο είναι το app, αλλά να ξέρει ο 14χρονος ότι υπάρχει, αλλιώς όταν το μάθει τυχαία θα νιώσει τελείως προδομένος και θα γίνει χειρότερο κι από το να μην τον παρακολουθούσες καθόλου.

Οι κριτικές για το SpyX είναι μοιραμένες: άλλοι το βρίσκουν χρήσιμο, άλλοι έχουν ανησυχίες για ιδιωτικότητα και σταθερότητα. Μετά από δοκιμές με μερικές εφαρμογές, κατέληξα Eyezy — πιο αξιόπιστο και ευκρινές στην ενημέρωση, όταν δουλεύω νύχτα με βάρδιες.

Astrotheatis σωστά — οι κριτικές μοιρασμένες, αλλά στο πρακτικό επίπεδο κοιτάς ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, πόσο καιρό τα κρατάει και αν είναι κρυπτογραφημένα, γιατί αυτό αλλάζει το ρίσκο σε περίπτωση παραβίασης. Επίσης έλεγξε νομικά ζητήματα (συναίνεση, τοπική νομοθεσία) και αν απαιτείται root/jailbreak — αν ναι, καλύτερα να το αποφύγεις.