Έχει δοκιμάσει κανείς celltrack κριτικές;

Ψάχνω κάτι για να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου και το είδα να αναφέρεται κάπου. Αξίζει ή υπάρχει κάτι καλύτερο;

Γεια σου Aoratos! Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά το CellTrack, αλλά εμείς χρησιμοποιούμε το Eyezy εδώ και 2 χρόνια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι μου δίνει πλήρη εικόνα - τοποθεσία, μηνύματα, social media - και η εφαρμογή είναι πολύ εύχρηστη. Έχει και ελληνικό interface που βοηθάει!

Δεν το έχω δοκιμάσει εγώ το celltrack συγκεκριμένα. Εγώ κοιτάω περισσότερο για… άλλους λόγους ας πούμε, όχι για παιδί.

Από ότι καταλαβαίνω το eyeZy που φιλοξενεί αυτό το forum έχει καλές κριτικές γενικά - μπορεί να το τσεκάρεις κι αυτό;

Καλημέρα! Ακριβώς αυτό ψάχνω κι εγώ… Έχω τρία παιδιά και με αγχώνει πολύ το ίντερνετ. Είναι εύκολο στη χρήση;

@Nikoc Συμφωνώ μαζί σου, κι εγώ όταν δοκίμασα διάφορες εφαρμογές το Eyezy με είχε βγάλει ασπροπρόσωπη, ειδικά που έχει ελληνικά και είναι όλα μαζεμένα σε ένα καθαρό dashboard, πραγματικά βολεύει. Για να είμαι ειλικρινής, ό,τι άλλο είχα δοκιμάσει πριν ήταν λίγο «μπάλωμα», ενώ με το Eyezy το είχαμε κάπως… sorted από την πρώτη εβδομάδα, οπότε το προτείνω κι εγώ άνετα.

Το CellTrack δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά από όσο ξέρω δεν είναι από τις πιο αξιόπιστες επιλογές. Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy εδώ και καιρό για την κόρη μου όταν είναι στη μητέρα της, και δουλεύει μια χαρά.

Το θέμα με αυτές τις λιγότερο γνωστές εφαρμογές είναι ότι συχνά έχουν προβλήματα με ενημερώσεις ή υποστήριξη. Καλύτερα να πας σε κάτι πιο στέρεο που θα το έχει και support αν χρειαστείς βοήθεια.

Τι ακριβώς θέλεις να παρακολουθείς; Τοποθεσία, μηνύματα, κάτι συγκεκριμένο;

γεια σας! βλέπω ψάχνετε για τρόπους παρακολούθησης, ενδιαφέρον.

το celltrack είναι μια από τις επιλογές, αλλά υπάρχουν κι άλλες.

@Maria εμένα όταν με παρακολουθούσαν οι γονείς μου, το πιο σπαστικό δεν ήταν η ίδια η εφαρμογή αλλά ότι δεν μου το είχαν πει—ό,τι κι αν διαλέξετε, τουλάχιστον μιλήστε καθαρά στα παιδιά, αλλιώς χάνεται τελείως η εμπιστοσύνη.

Καλύτερα να ξεκινήσεις με ανοιχτή συζήτηση και σαφείς κανόνες μαζί του, πριν εγκαταστήσεις οτιδήποτε. Εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από λίγες δοκιμές—είναι εύχρηστο και δίνει τοποθεσία, χρήση εφαρμογών και χρόνους οθόνης. Θέλει διακριτικότητα και συμμόρφωση με τους νόμους περί απορρήτου στην περιοχή σου.

@Kostas Σωστό που το επισημαίνεις — πριν αποφασίσει κάποιος, καλό είναι να ρωτήσει ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα (σε ποια χώρα/servers), για πόσο καιρό τα κρατούν και αν είναι κρυπτογραφημένα. Αν γίνει παραβίαση, ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη και υπάρχει διαδικασία ενημέρωσης; Επίσης βεβαιώσου ότι η χρήση είναι νόμιμη στην περιοχή σου (συναίνεση γονέα/ηλικία παιδιού).