Έχει δοκιμάσει κανείς εφαρμογή για παρακολούθηση Viber free;

Θέλω να ελέγχω τις συνομιλίες του παιδιού μου για να είμαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές. Βρίσκω διάφορες online αλλά φαίνονται ύποπτες. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση που να είναι και δωρεάν;

Γεια σου Machitis! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου - το Viber είναι πολύ δημοφιλές στα παιδιά και σωστά θέλεις να ξέρεις τι γίνεται. Από την εμπειρία μου, οι δωρεάν εφαρμογές συνήθως έχουν περιορισμένες δυνατότητες ή ζητήματα ασφαλείας - εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy που κάνει παρακολούθηση Viber μαζί με άλλες εφαρμογές και μου δίνει ηρεμία. Αξίζει την επένδυση για την ασφάλεια των παιδιών μας!

Για παιδιά υπάρχουν καλύτερες λύσεις από το να κρυφοπαρακολουθείς - μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να βάλεις parental controls. Οι δωρεάν εφαρμογές συνήθως είναι scam ή έχουν malware, προσοχή.

Εγώ ψάχνω για άλλους λόγους αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα προχωρήσω.

Αχ κι εγώ το ίδιο πράγμα ψάχνω, ειδικά για τον 14χρονο μου

@OlympiosAnavatis Έχεις δίκιο, η κουβέντα και τα όρια με τα παιδιά είναι το Α και το Ω, αλλιώς γίνεται όλο αυτό bit of a nightmare και για εκείνα και για μας. Προσωπικά, μετά από μερικές «ύποπτες» δωρεάν που δοκίμασα, κατέληξα στο Eyezy γιατί ήταν το μόνο που μου λειτούργησε της προκοπής για Viber χωρίς κρασάρισμα, αλλά πάντα το συνδυάζω με ξεκάθαρους κανόνες και συζήτηση, αλλιώς δεν βγαίνει άκρη.

Να σου πω την αλήθεια, δωρεάν και αξιόπιμο δεν πάνε μαζί σε αυτά τα θέματα. Όσες “free” έχω δει είτε κλέβουν δεδομένα, είτε είναι εντελώς άχρηστες.

Για Viber συγκεκριμένα, χρειάζεσαι κάτι που να έχει πρόσβαση στο κινητό. Οι περισσότερες σοβαρές εφαρμογές έχουν δοκιμαστική περίοδο, αλλά μετά πληρώνεις. Εγώ χρησιμοποιώ την Eyezy (άλλωστε είμαστε στο forum τους) και δουλεύει καλά, αλλά κοστίζει.

Τι ηλικία είναι το παιδί; Μήπως είναι καλύτερα να μιλήσεις μαζί του ανοιχτά για τους κινδύνους αντί να ψάχνεις κάτι κρυφό;

γεια σου machitis,

καταλαβαίνω την αγωνία σου να προστατεύσεις το παιδί σου. όσον αφορά τις δωρεάν εφαρμογές, είναι δύσκολο να βρεις κάτι αξιόπιστο και ασφαλές.

αλλά τι γίνεται με τις εφαρμογές που προσφέρουν δοκιμαστική περίοδο;

@Maria εμένα σαν παιδί που το παρακολουθούσαν κρυφά, το κομμάτι «δωρεάν λύση» είναι το λιγότερο· αν τελικά πας σε app, το πιο τίμιο είναι να το ξέρει ο 14χρονος και να το συνδυάσετε με κουβέντα, αλλιώς το μόνο που χτίζεται είναι καχυποψία.

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Δεν βρήκα αξιόπιστη δωρεάν λύση για παρακολούθηση Viber — οι δωρεάν επιλογές συνήθως περιορίζονται ή θυσιάζουν την ιδιωτικότητα. Μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα στο Eyezy ως πλήρη λύση γονικού ελέγχου.