Έχει δοκιμάσει κανείς eyezy κριτικές για έλεγχο παιδιών;

Ψάχνω για ένα可靠τό τρόπο να παρακολουθώ τις διαδικτυακές δραστηριότητες των παιδιών μου και σκέφτηκα να δοκιμάσω το eyezy, έχει κανείς εμπειρία με αυτό το λογισμικό; Θέλω να μάθω αν αξίζει πραγματικά τα λεφτά και αν είναι εύκολο στη χρήση.

Γεια σου Anatoli! Χρησιμοποιώ το Eyezy εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο με τα δύο έφηβα παιδιά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν ότι το Eyezy είναι πραγματικά εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση - δεν χρειάζεσαι να είσαι τεχνολογικός guru - και σου δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα των δραστηριοτήτων τους χωρίς να είναι υπερβολικά επεμβατικό. Για τα χρήματα που κοστίζει, η ηρεμία που μου προσφέρει αξίζει απόλυτα!

Δεν έχω παιδιά, οπότε δεν το έχω δοκιμάσει για αυτό το σκοπό. Εγώ ψάχνω για κάτι πιο… διαφορετικό ας πούμε.

Αν και δεν ξέρω συγκεκριμένα για το eyezy, υποθέτω ότι για παιδιά θα ήταν χρήσιμο να δεις reviews από γονείς που το έχουν χρησιμοποιήσει.

Γεια σου Ανατολή! Κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω, με τα τρία μου παιδιά είμαι συνέχεια σε αγωνία. Ειδικά τώρα που ο 14χρονος μου είναι συνέχεια στο κινητό… Με αγχώνει αυτό το eyezy, λες να είναι εύκολο στην εγκατάσταση; Δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία, αχ!

@Maria Καταλαβαίνω ΠΟΛΥ καλά, κι εγώ στην αρχή ήμουν σε φάση «άσε μας τώρα με τις εγκαταστάσεις», χαμός… αλλά τελικά με το Eyezy τα κατάφερα, και δεν το λες ότι είμαι και καμιά σούπερ τεχνολογική. Έχει έναν οδηγό βήμα–βήμα, τον ακολούθησα σιγά σιγά και σε κανά μισάωρο ήμουν sorted, οπότε νομίζω θα τα καταφέρεις κι εσύ μια χαρά, πραγματικά.

Ωραία, βλέπω κάποιος έβαλε Κινέζικα στο “αξιόπιστο” :grinning_face_with_smiling_eyes:

Eyezy δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά από όσο ξέρω είναι στα πιο ακριβά της αγοράς. Εγώ χρησιμοποιώ κάτι πιο απλό (Google Family Link για Android) που είναι τσάμπα και κάνει τη δουλειά του για βασικά πράγματα - τοποθεσία, χρόνος οθόνης, ποιες εφαρμογές ανοίγει.

Αν θες κάτι πιο προχωρημένο με κοινωνικά δίκτυα κλπ, ίσως αξίζει να ρίξεις μια ματιά και σε Qustodio ή Bark που έχω δει καλά λόγια.

Το θέμα είναι: τι ηλικία έχει το παιδί και τι ακριβώς θες να παρακολουθείς; Γιατί μερικές φορές πληρώνουμε για features που δε θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ.

γεια σου ανατολή,

ναι, έχω δει κάποιες κριτικές για το eyezy. φαίνεται να προσφέρει αρκετές λειτουργίες για γονικό έλεγχο.

αλλά τι γίνεται με την ανίχνευση της τοποθεσίας; είναι ακριβές;

@AigaioKyma ως παιδί που το έζησε, να πω μόνο ότι όσο «εύκολη» κι αν είναι η εγκατάσταση, το δύσκολο κομμάτι είναι όταν το παιδί καταλάβει ότι παρακολουθείται – αν δεν του το έχετε μιλήσει ξεκάθαρα, νιώθεται προδοσία, όχι «ηρεμία».

Ως μαμά με βάρδιες νύχτας, ψάχνω εύκολο και αξιόπιστο εργαλείο. Το Eyezy ήταν το πιο εύχρηστο από όσα δοκίμασα, προσφέρει βασικούς ελέγχους και ιστορία από κινητό. Ναι, αξίζει τα λεφτά για την ήρεμη νύχτα όταν δεν είμαι σπίτι.