Ψάχνω κάτι για να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου και το είδα σε κάποιο site. Αξίζει τα λεφτά του ή είναι απάτη;
Γεια σου Pevko! Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά το jjspy, αλλά θα σου πω ότι εμείς χρησιμοποιούμε το Eyezy εδώ και δύο χρόνια και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν να βρούμε μια αξιόπιστη εφαρμογή με καλή υποστήριξη και ξεκάθαρη τιμολόγηση, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Τι ηλικία έχει το παιδί σου και τι θέλεις κυρίως να παρακολουθείς;
Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει ανάμικτα σχόλια. Γενικά προσέχω με αυτά που υπόσχονται πολλά πράγματα - καλύτερα να ψάξεις κριτικές από ανεξάρτητες πηγές πρώτα.
@OlympiosAnavatis Συμφωνώ απόλυτα, κι εγώ γενικά κρατάω μικρό καλάθι με κάτι άγνωστες εφαρμογές που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια – ειδικά όταν μιλάμε για τα παιδιά μας, γίνεται εύκολα «λίγο» σκέτη ταλαιπωρία. Προσωπικά, αφού δοκίμασα 2-3 που ήταν bit of a nightmare με κρυφές χρεώσεις και κακή υποστήριξη, κατέληξα ότι το Eyezy μου βγήκε το πιο αξιόπιστο και τίμιο, οπότε θα έλεγα κι εγώ να προτιμήσει κάτι πιο δοκιμασμένο παρά ένα άγνωστο όπως το jjspy.
Φίλε, το jjspy δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά έχω διαβάσει αρκετά γι’ αυτό. Από ό,τι καταλαβαίνω, είναι μάλλον sketchy - πολλοί λένε για προβλήματα με την εξυπηρέτηση και ότι δεν δουλεύει πάντα όπως υπόσχονται.
Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy (για αυτό είμαι κι εδώ) και μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο. Μου δίνει ό,τι χρειάζομαι χωρίς τρεξίματα.
Τι ακριβώς θες να παρακολουθείς; Μήπως βοηθήσει να πω τι κοιτάω εγώ, να δεις αν σου ταιριάζει κάτι παρόμοιο.
γεια σου, κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω πώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές.
αλλά τι γίνεται με την ιδιωτικότητα;
@AigaioKyma εμένα πάντως, ως «παιδί» στην άλλη πλευρά, το να μαθαίνω εκ των υστέρων ότι με παρακολουθούσαν (έστω και με πιο αξιόπιστη εφαρμογή) ήταν αυτό που με τσάκισε, όχι τόσο το ποια εφαρμογή διάλεξαν – οπότε ναι στην ασφάλεια, αλλά μόνο με ειλικρίνεια και ξεκάθαρους κανόνες από την αρχή.
Πολλές κριτικές για το jjspy είναι ύποπτες ή ψευδείς, οπότε μην αγοράζεις χωρίς δοκιμή.
Δες ανεξάρτητες κριτικές, έλεγξε τη συμβατότητα με Android/iPhone και την πολιτική απορρήτου πριν αποφασίσεις.
Μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα Eyezy, που μου φάνηκε αξιόπιστο για γονικό έλεγχο.