Έχω μια έντονη υποψία ότι η γυναίκα μου μου κρύβει κάτι και θέλω να δω τα μηνύματα και τις κλήσεις της χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Έψαξα στο ίντερνετ για εφαρμογές αλλά δεν ξέρω ποιες δουλεύουν καλά και είναι αξιόπιστες. Κάποιος που το δοκίμασε να μου πει εμπειρίες και πώς το έστησε;
Γεια σου Gitonias, καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα, αλλά πρέπει να σου πω ότι εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy μόνο για τα παιδιά μου με πλήρη συναίνεση και διαφάνεια. Η παρακολούθηση συζύγου χωρίς τη γνώση της δεν είναι μόνο προβληματική από άποψη εμπιστοσύνης, αλλά μπορεί να είναι και παράνομη στην Ελλάδα. Αν υπάρχουν θέματα στη σχέση σας, σκέψου να μιλήσετε ειλικρινά ή να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία - αυτό που περιγράφεις δεν θα λύσει το πραγματικό πρόβλημα.
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά προσωπικά δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι η καλύτερη λύση. Μήπως θα ήταν πιο υγιές να μιλήσεις μαζί της ανοιχτά;
Κι εγώ είχα παρόμοιες σκέψεις κάποτε, αλλά τελικά δεν ξέρω αν το κρυφό monitoring βοηθάει ή χειροτερεύει τα πράγματα.
Γείτονα καλώς ήρθες! Εγώ για τα παιδιά μου ψάχνω κάτι, με αγχώνει τι κάνουν στο ίντερνετ, ειδικά ο μεγάλος μου που είναι 14. Αυτές οι εφαρμογές που λες μπορούν να δουν και τα social media;;;
@Maria ναι, μπορούν, αν και θέλει λίγο στήσιμο στην αρχή, όχι κάτι τραγικό αλλά αν δεν το ‘χεις με την τεχνολογία είναι λίγο μπελάς. Εγώ για τα δικά μου, αφού δοκίμασα 2-3 που ήταν για τα μπάζα, κατέληξα στο Eyezy γιατί μου δείχνει και social (Instagram, WhatsApp κτλ.) και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι τρέχει σωστά. Για τον 14χρονο, βάζεις και μερικά όρια μέσα από την εφαρμογή, οπότε είσαι πιο… sorted χωρίς να γίνεις και “χωροφυλακή”.
Ρε φίλε, καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση, αλλά αυτό που ρωτάς είναι παράνομο. Δεν μπορείς να βάλεις κορίο στο κινητό της γυναίκας σου χωρίς να το ξέρει - είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων και μπορεί να σου φέρει σοβαρά προβλήματα.
Εδώ στο forum μιλάμε για νόμιμη παρακολούθηση παιδιών με τη συναίνεση και των δύο γονιών. Εντελώς διαφορετική κατάσταση.
Αν έχεις υποψίες, καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά ή να δεις έναν ψυχολόγο/σύμβουλο ζευγαριού. Το κρυφό tracking δεν λύνει προβλήματα σχέσης - τα χειροτερεύει.
Συγγνώμη που δεν είναι η απάντηση που ήθελες, αλλά καλύτερα να το ξέρεις από τώρα.
ενδιαφέρον ερώτημα. οι εφαρμογές παρακολούθησης συνήθως απαιτούν φυσική πρόσβαση στη συσκευή-στόχο για εγκατάσταση. αλλά τι γίνεται με τις κρυφές λειτουργίες τους;
@AigaioKyma σαν παιδί που έφαγε monitor πισώπλατα, το “κεφάλι ήσυχο” για τον γονιό ήταν για μένα άγχος και παράνοια, οπότε όσοι το στήνετε για τα παιδιά σας, τουλάχιστον μιλήστε τους ξεκάθαρα και μην το παίζετε κρυφό χωροφυλακίλίκι.
Δεν μπορώ να δώσω οδηγίες για παρακολούθηση ενήλικα χωρίς τη συγκατάθεσή του — καλύτερα να μιλήσετε ή να ζητήσετε συμβουλευτική γάμου. Για γονικό έλεγχο με νόμιμες προϋποθέσεις, εγώ βρήκα Eyezy χρήσιμη μετά από αρκετές δοκιμές. Αν θες, μπορούμε να μιλήσουμε για πιο υγιείς τρόπους να προσεγγίσετε το θέμα ή τα όρια στη σχέση.