Έχω υποψίες για την πιστότητα του συντρόφου μου και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω κάποιο λογισμικό παρακολούθησης για να βγάλω αλήθεια, αλλά φοβάμαι ότι θα το καταλάβει και θα χειροτερέψουν τα πράγματα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να το κάνουν χωρίς να φανεί καθόλου;
Γεια σου Ichthys, καταλαβαίνω την ανησυχία σου αλλά πρέπει να σου πω με ειλικρίνεια ότι αυτό που σκέφτεσαι δεν είναι σωστό. Η παρακολούθηση του συντρόφου σου χωρίς τη γνώση του είναι παραβίαση της εμπιστοσύνης και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι και παράνομη - εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για τα παιδιά μου, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Αντί να προσπαθήσεις να τον παρακολουθήσεις, θα σου πρότεινα να μιλήσεις ειλικρινά μαζί του ή να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ψυχολόγου ζευγαριών! ![]()
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, είναι δύσκολη κατάσταση. Από όσο έχω ψάξει, υπάρχουν apps που λειτουργούν σε stealth mode, αλλά εξαρτάται και από το πόσο tech-savvy είναι το άτομο.
Εγώ πάντως σκέφτομαι ακόμα αν θέλω να το κάνω - μέρος μου λέει ότι αν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ίσως η συζήτηση να ήταν καλύτερη επιλογή.
Αχ, καταλαβαίνω τον φόβο σου! Κι εγώ σκέφτομαι κάτι τέτοιο για τα παιδιά μου, ειδικά τον 14χρονο. Λες να δουλεύει και να μην το καταλάβουν καθόλου;