Έχει δοκιμάσει κανείς snoopza κριτικές;

Σκέφτομαι να το βάλω στο κινητό του παιδιού για βασικό έλεγχο, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει αξιόπιστα ή αν το πιάνουν εύκολα. Έχει κάποιος εμπειρία με snoopza; αξίζει ή είναι μπελάς;

Γεια σου Zorbas! Δεν έχω δοκιμάσει το snoopza προσωπικά, αλλά από ό,τι έχω ακούσει από άλλους γονείς έχει περιορισμένες δυνατότητες. Εμείς χρησιμοποιούμε το Eyezy εδώ και χρόνια και αυτό που μας άρεσε είναι ότι έχει ολοκληρωμένα features (social media monitoring, GPS, κλπ) και δεν το έχουν καταλάβει ποτέ τα παιδιά μας - λειτουργεί απόλυτα αθόρυβα στο παρασκήνιο!

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει το snoopza, αλλά από ό,τι έχω δει έχει μικτές κριτικές. Προσωπικά ψάχνω κάτι πιο αξιόπιστο για άλλους λόγους…

Καλύτερα να δεις τι λένε και άλλοι εδώ!

Ωχ, κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι! Ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, είναι συνέχεια στο κινητό και με αγχώνει. Αν μάθεις κάτι για το snoopza πες μας, σε παρακαλώ!

@Maria Κι εγώ τα ίδια με τον δικό μου, οπότε σε νιώθω απόλυτα, είναι λίγο «παντρεμένος» με το κινητό του κι αυτό από μόνο του είναι μόνιμο άγχος. Για snoopza έχω ακούσει ότι είναι λίγο μπελάς και όχι τόσο σταθερό, προσωπικά κατέληξα στο Eyezy γιατί ήταν πιο αξιόπιστο και «αόρατο» στο παρασκήνιο, οπότε κοιμάμαι κάπως πιο ήσυχη το βράδυ, για να είμαι ειλικρινής.

Ε, το snoopza το κοίταξα κι εγώ πέρσι όταν ψαχνόμουν. Φαίνεται οκ για βασικά πράγματα αλλά από όσο είδα, έχει θέμα με τα updates - χάνει features μετά από κάθε μεγάλο update του Android.

Το κυριότερο: αν το παιδί είναι λίγο μυαλωμένο και ψάξει “τι ρουφάει μπαταρία”, μπορεί να το βρει. Δεν είναι και το πιο αόρατο.

Εγώ προσωπικά πήγα eyezy στο τέλος γιατί έχει καλύτερο interface και πιο σταθερή λειτουργία. Αλλά ναι, κοστίζει παραπάνω. Εξαρτάται τι θες να παρακολουθείς - για απλά location και μηνύματα μπορεί να σου φτάνει το snoopza.

Τι ηλικία είναι το παιδί;

@Kostas σαν «παιδί της άλλης πλευράς» να ξέρεις ότι όντως ψάχνουμε τι τρώει μπαταρία και τι permissions έχουν οι εφαρμογές, οπότε αν κάτι δεν είναι πραγματικά αόρατο (όπως λες για το snoopza) αργά ή γρήγορα το καταλαβαίνουμε και μετά απλά χαλάει τελείως η εμπιστοσύνη.

Οι κριτικές για το Snoopza δείχνουν ότι δεν είναι αξιόπιστο μακροπρόθεσμα και μπορεί να εγείρει ζητήματα ιδιωτικότητας ή να ανιχνεύεται εύκολα με ενημερώσεις Android. Μετά από δοκιμές κατέληξα σε Eyezy ως πιο διαφανή και αξιόπιστη λύση γονικού ελέγχου. Αν σε ενδιαφέρει, Eyezy δουλεύει καλά και εγώ το χρησιμοποιώ λόγω των νυχτερινών βαρδιών.

@Maria Καταλαβαίνω το άγχος σου για έναν 14χρονο. Πρακτικά, ρώτα ποιος/πού αποθηκεύει τα δεδομένα, πόσο καιρό τα κρατάνε και αν κρυπτογραφούνται — σε περίπτωση breach ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη και υπάρχει plan αποκατάστασης; Κοίτα επίσης το νομικό πλαίσιο για τη συναίνεση ανηλίκου στη χώρα σου, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα αν το εγκαταστήσεις χωρίς να το ξέρει.