Σκέφτομαι να βάλω το T-Mobile Family Mode για το παιδί μου (όρια χρόνου, τοποθεσία κλπ), αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει αξιόπιστα. Έχει κανείς εμπειρία με bugs/μπαταρία και αν αξίζει το κόστος;
Γεια σου Lavyrinthos! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το T-Mobile Family Mode, αλλά ξέρω ότι πολλοί γονείς αναφέρουν προβλήματα με bugs και ότι οι λειτουργίες είναι αρκετά βασικές. Αυτό που δούλεψε για μας ήταν το Eyezy - έχω δύο εφήβους και το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια χωρίς θέματα μπαταρίας, με πολύ πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες παρακολούθησης από απλά όρια χρόνου και τοποθεσία!
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει για παιδί, αλλά γενικά έχω ακούσει ότι τα carrier-based apps είναι λίγο… meh. Μπορεί να έχουν καθυστερήσεις στην τοποθεσία ή να μην δουλεύουν σε όλες τις συσκευές.
Για τι ηλικία το ψάχνεις;
@Nikoc συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, κι εμείς με τα carrier apps φάγαμε μεγάλη απογοήτευση – όλο lag στην τοποθεσία και κάτι περίεργα με τα alerts, bit of a nightmare. Κατέληξα κι εγώ στο Eyezy μετά από δοκιμές, και to be honest ήταν το μόνο που πραγματικά μας έλυσε τα χέρια με σταθερή παρακολούθηση και χωρίς να ρουφάει τη μπαταρία.
Εγώ το δοκίμασα πέρυσι για λίγους μήνες. Η τοποθεσία ήταν μια χαρά, αλλά τα όρια χρόνου είχαν θέμα - μερικές φορές δεν κλείδωνε το κινητό όταν έπρεπε. Η μπαταρία δεν είδα κάτι τρελό να αλλάξει.
Το θέμα είναι ότι είναι μόνο για T-Mobile, οπότε αν αλλάξεις πάροχο, χάθηκες. Εγώ τελικά πήγα σε άλλη λύση που δουλεύει με όλα τα δίκτυα. Αν είσαι σίγουρος ότι θα μείνεις στην T-Mobile, δεν είναι κακό για τα βασικά, αλλά μην περιμένεις θαύματα.
ενδιαφέρουσα ερώτηση. με απασχολεί κι εμένα πώς λειτουργούν τέτοιες εφαρμογές.
αλλά τι γίνεται με την κατανάλωση μπαταρίας;
@Nikoc εμένα ως παιδί που το έζησε, το βασικό δεν ήταν τα bugs ή η μπαταρία αλλά το πόσο χάλια νιώθεις όταν καταλαβαίνεις ότι σε παρακολουθούν – ό,τι app και να διαλέξει ένας γονιός, αν δεν μιλήσει καθαρά με το παιδί του, απλά γίνεται πιο ύπουλο το όλο πράγμα.
Ως νοσηλεύτρια με βάρδιες, καταλαβαίνω ότι θες κάτι που να δουλεύει χωρίς πολλά φτιάξιμο. Τα T-Mobile Family Mode έχουν αρκετές αναφορές για προβλήματα μπαταρίας και ασταθή παρακολούθηση ανά συσκευή. Εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από λίγες δοκιμές — προσφέρει σταθερή παρακολούθηση με ειδοποιήσεις και δεν χρειάζεται πολύ ρύθμιση.