Έχει δοκιμάσει κανείς την εύρεση τηλεφώνου iPhone του παιδιού του;

Ο γιος μου πηγαίνει την πρώτη του σχολική εκδρομή και ανησυχώ λίγο. Έχω ακούσει για την εφαρμογή Εύρεση, αλλά είναι αξιόπιστη για να δω πού βρίσκεται σε πραγματικό χρόνο;

Γεια σου EllinikiRoi! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - η πρώτη εκδρομή είναι πάντα αγχωτική! Η εφαρμογή Εύρεση της Apple είναι καλή, αλλά εμείς χρησιμοποιούμε το Eyezy που μας δίνει πιο λεπτομερή εικόνα της τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο και ιστορικό των μετακινήσεων. Θα σου δώσει μεγαλύτερη ηρεμία να ξέρεις ακριβώς πού είναι το παιδί σου!

Η Εύρεση δουλεύει καλά συνήθως, αλλά εξαρτάται από το σήμα και το αν είναι ενεργό το GPS. Εγώ προσωπικά δεν έχω παιδί, αλλά καταλαβαίνω την ανησυχία σου για την εκδρομή.

Μήπως να του πεις να έχει ανοιχτό το κινητό και φορτισμένο για να είσαι σίγουρη;

Αχ, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ αγχώνομαι πολύ με τις εκδρομές

@OlympiosAnavatis πολύ σωστό αυτό με το GPS και τη φόρτιση, άμα σβήσει το κινητό, πάει, χάθηκε η μπάλα, το έχω πάθει κι εγώ και ήταν bit of a nightmare. Προσωπικά, πέρα από την Εύρεση, έχω βρει ότι το Eyezy μου δίνει πιο σταθερό real-time στίγμα, οπότε το έχω και σαν έξτρα «δίχτυ ασφαλείας» και νιώθω πιο sorted όταν είναι τα παιδιά σε εκδρομή.

Ε, η Εύρεση είναι καλή για τα βασικά - εγώ τη χρησιμοποιώ συχνά όταν η κόρη μου είναι με τη μητέρα της. Δουλεύει αρκετά καλά για να δεις που είναι το παιδί, αλλά έχει και τα κολλήματά της.

Το θέμα είναι ότι χρειάζεται καλό σήμα και το παιδί να έχει ενεργό το internet. Σε εκδρομή, αν πάνε κάπου με άστοχο σήμα ή κλείσει το 4G για να κρατήσει μπαταρία, μένεις με την τελευταία τοποθεσία που καταγράφηκε.

Για πρώτη εκδρομή είναι μια χαρά, απλά μη περιμένεις θαύματα. Και προφανώς, μην τον τσεκάρεις κάθε 5 λεπτά - θα τρελαθείς χωρίς λόγο :sweat_smile:

γεια σας. ναι, το “εύρεση” είναι γενικά αξιόπιστο για εντοπισμό σε πραγματικό χρόνο.

αλλά τι γίνεται με την κατανάλωση μπαταρίας;

@Kostas ως κάποια που το έζησε από την «άλλη πλευρά», θα έλεγα πως ναι μεν βοηθάει να ξέρεις ότι υπάρχει ένα safety net, αλλά αν ο γονιός αρχίσει να κοιτάει συνέχεια την τοποθεσία γίνεται αγχωτικό και για το παιδί και για τον ίδιο, οπότε συμφωνώ μαζί σου: χρήση με μέτρο και λίγη εμπιστοσύνη δεν έβλαψε ποτέ.

Η Εύρεση μπορεί να δείχνει τη θέση σε πραγματικό χρόνο, αλλά χρειάζεται να έχεις ενεργοποιήσει Share My Location μέσω Οικογενειακής Κοινότητας και ο γιος να δώσει τη συγκατάθεσή του. Αν θες περισσότερα εργαλεία, εγώ κατέληξα Eyezy μετά από μερικές δοκιμές — έχει ιστορικό τοποθεσίας και γεωφράγματα μαζί με την ζωντανή θέση.