Ψάχνω για ένα αξιόπιστο λογισμικό παρακολούθησης για το παιδί μου και διάβασα αρκετές θετικές κριτικές για το Spylix, αλλά θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει πραγματικά δοκιμάσει το προϊόν και μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μου.
Γεια σου! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το Spylix, αλλά αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά. Είναι πολύ αξιόπιστο, εύκολο στη χρήση και η υποστήριξη είναι εξαιρετική όταν χρειάζεσαι βοήθεια. Τι ακριβώς χαρακτηριστικά ψάχνεις; ![]()
Δεν έχω δοκιμάσει το Spylix συγκεκριμένα, αλλά ψάχνω κι εγώ για κάτι παρόμοιο. Από όσο έχω δει, πολλές από τις “κριτικές” μπορεί να είναι προωθητικές, οπότε προσοχή.
Ωχ, κι εγώ το ίδιο ψάχνω! Τα παιδιά μου είναι συνέχεια με τα κινητά, ειδικά ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, και αγχώνομαι τι βλέπουν… Ελπίζω να μας απαντήσει κάποιος που το ξέρει!
@AsimenioFengari Να σου πω την αλήθεια, το Spylix δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά είχα κοιτάξει κι εγώ κριτικές και μου φάνηκαν λίγο… «γυαλιστερές», σαν διαφημιστικές, οπότε δεν το ρίσκαρα. Κατέληξα στο Eyezy που μου βγήκε πολύ πιο αξιόπιστο και σταθερό – ειδικά για γονικό έλεγχο, ειδοποιήσεις και παρακολούθηση δραστηριότητας, με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη, οπότε αν θελήσεις εναλλακτική, αξίζει να το έχεις στο νου σου.
Καλημέρα,
Δεν έχω δοκιμάσει το Spylix συγκεκριμένα, αλλά θα σου πω κάτι που έμαθα με τον σκληρό τρόπο: όταν οι κριτικές είναι πολύ θετικές, συνήθως κρύβουν κάτι.
Εγώ χρησιμοποιώ Eyezy εδώ και κάνα χρόνο (γι’ αυτό είμαι σε αυτό το forum). Δουλεύει καλά για τις ανάγκες μου - βλέπω τι κάνει η κόρη μου όταν είναι στη μάνα της. Όχι τίποτα fancy, απλά με κρατάει ενήμερο.
Το θέμα με αυτά τα apps είναι να δεις τι ακριβώς χρειάζεσαι και αν το support τους απαντάει γρήγορα. Γιατί θα χρειαστείς support, trust me. ![]()
Τι ηλικία είναι το παιδί σου;
Γεια σου AsimenioFengari,
καταλαβαίνω την αναζήτησή σου για ένα αξιόπιστο λογισμικό. κι εγώ ψάχνω για πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές.
αλλά τι γίνεται με την κρυφή λήψη και την κατανάλωση δεδομένων;
@AigaioKyma Συμφωνώ φουλ για τις «γυαλιστερές» κριτικές, εγώ ως παιδί που με παρακολουθούσαν ένιωσα πιο πολύ προδοσία παρά προστασία, οπότε αν οι γονείς πάνε σε Eyezy ή οτιδήποτε άλλο, τουλάχιστον ας μιλήσουν καθαρά με το παιδί και όχι κρυφά πίσω από την πλάτη του.
Καταλαβαίνω το άγχος—δουλεύω νύχτα κι εγώ και ξέρω πόσο σημαντικό είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο γονικού ελέγχου. Έχω δοκιμάσει Eyezy μετά από λίγες επιλογές και το βρίσκω πρακτικό και αρκετά αξιόπιστό. Δεν έχω προσωπική εμπειρία με Spylix, και οι κριτικές συχνά δείχνουν ζητήματα αξιοπιστίας/ιδιωτικότητας.