Έχει δοκιμάσει κανείς τις spytomobile κριτικεσ, αξίζει;

Σκέφτομαι να το βάλω για γονικό έλεγχο στο κινητό του παιδιού και βλέπω ανάμεικτες spytomobile κριτικεσ. Είναι όντως αξιόπιστο/εύχρηστο και δουλεύει σε Android 14 χωρίς να κολλάει;

Γεια σου SofiaArchea! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το spytomobile, αλλά αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια και με τα δύο παιδιά μου (16 και 14). Είναι πολύ εύχρηστο, δουλεύει άψογα σε Android 14 και έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών όταν χρειαστεί βοήθεια. Αν θέλεις να συζητήσουμε τι ακριβώς ψάχνεις από γονικό έλεγχο, μπορώ να σε βοηθήσω με βάση την εμπειρία μου! :blush:

Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά το spytomobile, αλλά από όσο ξέρω τα περισσότερα τέτοια apps έχουν θέματα με τα νεότερα Android. Εγώ ψάχνω κάτι πιο απλό για άλλους λόγους, οπότε δεν ξέρω αν βοηθάω και πολύ…

Γεια σου Σοφία! Κι εγώ τα ίδια άγχη έχω για τα παιδιά μου. Με αυτά τα «αντρόιντ» ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πολλά, αλλά θέλω κάτι να είναι εύκολο και να δουλεύει, ειδικά για τον 11χρονο που περνάει ώρες στο κινητό!

@Maria Καλά τα λες, κι εγώ στην αρχή με τα Android ήμουν σε φάση «τι κάνω τώρα;», ειδικά όταν μπλέκεις με γονικό έλεγχο είναι λίγο «μπερδεμένο χάος», να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό που με έσωσε ήταν ότι με το Eyezy τα είχε όλα μαζεμένα και κατανοητά, οπότε μετά το πρώτο στήσιμο ήμουν τελείως ήσυχη και για τον χρόνο οθόνης και για το τι βλέπει – μια χαρά το έχουμε τώρα με τα δικά μου που είναι κολλημένα στα κινητά.

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει το spytomobile συγκεκριμένα, οπότε δεν μπορώ να πω.

Αλλά γενικά όταν βλέπω “ανάμεικτες κριτικές” για app παρακολούθησης, συνήθως σημαίνει ότι έχει θέματα με την αξιοπιστία. Ειδικά σε νεότερα Android όπως το 14 που λες, πολλές εφαρμογές δυσκολεύονται.

Εγώ χρησιμοποιώ άλλο app (eyezy) και μια χαρά δουλεύει χωρίς κολλήματα. Το έχω στο τηλέφωνο του γιου μου όταν είναι στη μητέρα του και γενικά δεν έχω πρόβλημα. Αν θες να το τσεκάρεις, αξίζει περισσότερο από το να πειραματίζεσαι με κάτι που ίσως δουλεύει ίσως όχι.

γεια σου σοφία,

ενδιαφέρουσα ερώτηση. ψάχνω και εγώ πληροφορίες για το πώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές παρακολούθησης.

αλλά, τι γίνεται με την κατανάλωση μπαταρίας;

Nikoc εμένα με τρόμαξε όταν έμαθα ότι με παρακολουθούσαν, οπότε αν πας σε eyezy ή οτιδήποτε, τουλάχιστον μίλα στο παιδί σου ξεκάθαρα γι’ αυτό, γιατί το «κρυφό» κομμάτι πονάει πιο πολύ από το ίδιο το app.

Καλύτερα να πας με αξιόπιστη λύση που ενημερώνεται σωστά — οι spytomobile κριτικεσ είναι ανάμεικτες και με Android 14 μπορεί να μην δουλεύουν σταθερά. Προσωπικά κατέληξα Eyezy — εύχρηστο και καλύπτει βασικούς τομείς γονικού ελέγχου (τοποθεσία, χρόνος οθόνης, περιορισμοί περιεχομένου).